Nejste přihlášen/a.
Je jich asi hodně, Mám je v Octavce, žena v Berlingu, měl je i Renault Scenic, Opel Astra, Audi , pokud chcete kupovat auto, tak je lepší se vždy dotázat.
doplněno 17.04.13 10:36:Ještě asi tak, poměrně nové auta je budou mít skoro všechny.
Teoreticky možná, v podstatě to jsou jen oka za sedačkami, takže přivařit je tam by nebyl problém. Ale otázkou je jak by to bylo s pevností takového spoje i s tím jak je v těch místech vlastně pevná konstrukce auta. Ale dá se jezdit i bez isofixu. Tu nejmenší sedačku jsme měli přidělanou jen pásy a nebyl s tím problém. Teď máme "střední" a tu v isofixu už zacvaknutou máme, ale i bez něj by se dala používat.
.
Jinak na to která auta ho mají / nemají je dost důležitý rok výroby. Dnešní auta je už snad mají v zadu všechna, ale jen na krajních pozicích.
mám vybrány tyhle dvě sedačky a nevim kterou
mám starší fiat punto 1998 rv
Já jsem kupoval 9-18 a pak 15-36, nějak tomu "vše vjednom" nemůžu přijít na chuť - a to jako ve všem.
Isofix mám a je to dobré. I když je sedačka prázdná, necestuje po autě když není zapnutá pásem.
Popravde, ja bych nesel ani do jedne z techto. A to kvuli tomu pultu, co maji.
1. V lete se pod tim dite bude potit
2. a co je vice dulezite, furt bude mit ruce pred sebou ve vysi ramen - jako kdyz sedi za vysokym stolem. Nebude mit zadnou volnost rukou, s necim si hrat, podrbat se na noze, kdyz mu date plysaka, tak misto aby si ho polozilo na klin a pres nej se stale mohlo koukat, tak ho bude mit primo pred nosem a kdyz ho pusti, tak plysak nezustane na kline, ale spadne z pultiku pryc
Zeptejte se sam sebe, zda by se vam libilo sedet treba nekolik hodin takto zaklineny, kor kdyz z toho jeste nebudete mit rozum.
doplněno 17.04.13 12:56:Nemluve o kopani si nohama. Deti si s nohama rady hraji, tady to pujde leda tak od kolen dolu a ani si na ne neuvidi, natoz aby si na ne dosahlo.
A to zapareni zadku po par hodinach v aute v takto uzavrenem polstrovani, to bude teprve to prave.
beru t že je jedna s mála která prošla testem skoro na vybornou ted mam sedečka s pasama o to se mě vůbec nelíbí a malému už vubec ne náš malí se furt hybe furt chce něco dělat a v pásech byl jak jezdec rally ani se nehl
Máme Cybex Juno Fix a i když jsem se pultu na začátku taky bál tak je to dobrá volba. Ono dítě ani v pevně utažených pásech taky nemá moc velkou volnost, spíš je to ještě horší než s tímhle pultem. Navíc je to IMHO pro dítě (právě i v létě) pohodlnější než když je pevně přitažené v pětibodovém pásu a i samotné usazení je nesrovnatelně rychlejší.
Ta naše sedačka jde použít s ISOfixem i bez něj, ale pokud se použije v autě bez něj tak nejde měnit sklon opěradla.
doplněno 17.04.13 13:25:A několik hodin bez přestávky v autě by dítě nemělo trávit ať už je sedačka jakákoliv...
takže spokojenost s touhle sedačkou budem jezdit max půl hodky na chalupu inak jen popojíždky
Jo, plná spokojenost a neměnil bych. Kluk si v tom celkem lebedí, zatím nejdelší cestu co v tom absolvoval byly dvě hodiny s přestávkou na sváču
Technicke testy jsou sice pekna vec, prakticke pouziti ale zcela neco jineho.
Zadny z tech co to testovali v tom nemusel dlouhodobe sedet.
Ale samozrejme delej, jak myslis. Kazdy svych deti stesti strujcem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.