Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felda kompletní výměna řazení

Od: mathers322* odpovědí: 9 změna:

zdar chlapi, mám na cestě toto... amd-autodily.cz/...

Do staré feldy jsem nechtěl kupovat originál za 2 litry...

Chci se zeptat jestli to dokážu vyměnit doma sám nebo je třeba servis.

Popřípadě jak? ;)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Měnil jsem to v prosinci a problém nebyl.Jen musí být auto dostatečně zvedlé, aby tam člověk vlezl, aby bylo možné vytlačit čep (kolík) z převodovky.

ladaadal*
hodnocení

0x

Jestli jsi kapku zručnej, tak bys to měl pořídit. Měnil jsem na několika autech pouze pomocí heveru a špalků. Lepší jsou nájezdy, ale nutný to není.

hodnocení

0x

ano pokud máš náký klíče nejlépe golu,kladivo prostě náký to základní nářadí a šikovný ruce :) tak si to doma s přehledem vyměníš

mathers322*
hodnocení

pecka. tak to vyměním sám a zbydou mi prachy na zaslepení EGR, ikdyž to bych možná zvládl taky :)

proč bys to neměl zvládnout povolíš šrouby vyrobýš záslepku a zaslepíš já záslepku na oktě dělal s klingeritu a na oplu vectra z pertinaxu abych měl jistotu že to nebude funět okolo mázl sem to tmelem na spoje výfuků řek bych že felda taky nebude problémová ;)

mathers322*

jak pevná musí být ta záslepka?

musí vydržet teplo výfukových plynů takže plech,hliník,pozink plech,pertinax, klingerit vyber si

vyděl sem borce co to dělal s plechovky od piva a taky to funguje mě osobně se ten plech zdá moc slabej :)

mathers322*

Ok dal jsem tam dost tvrdý plech. Kolik stupňů cca tam může být? a zajímalo by mě jestli tím něco nezkazím , je tam přece tlak. A když ten vzduch nemůže do sání tak půjde kam? do výfuku?

A trumpetky jsem radši nechal tak jak jsou protože jsem se bál že poteče olej do sání

marimac*
hodnocení

0x

Zdarec! Řazení ne feldě jsem dělal zrovna minulý týden. Není to nějak obtížné, jak píšou kolegové. Poradil bych ještě tohle - nastříkat všechny šrouby i kolík přípravkem na povolování šroubů. Chvíli to necháš působit ( čas tak na cigáro) a jde to snadno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]