Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Homokinetický kloub FELICIA

Od: jiriin odpovědí: 4 změna:

Zdravim,

Mám dotaz ohledně kloubu na feldě, když dám plný rejd tak slyším praskání... to bude asi vnější kloub?

Když rozjedu auto tak cca na 3500 otáček, tak mi začne auto vibrovat, hlavně je to cítit na pedálu... jestli se nepletu tak to zase bude asi vnitřní homokinetický kloub?

Dík za Info!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

0x

Praskání při točení volantu na místě je často způsobeno horním uložením tlumiče na jedné straně.

doplněno 17.04.13 00:42:

Klepat můžou také nevyvážená kola...

donne
hodnocení

0x
Pokuď to praská při rozjezdu na plný rejd tak je to pravděpodobně vnější kloub poloosy a pokud při točení volantem na místě tak asi horní uložení tlumiče. A klepání za jizdy by mohly dělat silenbloky uložení motoru. Zkontroluj manžety na kloubech poloos.

jiriin
hodnocení

Dělá to pouze když dám plný rejd při rozjezdu... děla mi to na obě strany , to budou asi oba dva v prde..

hodnocení

0x

Homokinetický spíše chroupe než praská!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]