Zdravim, potreboval bych odpoved na moji ponekud amaterskou otazku. Koupil jsem si novy vuz (Ford Focus 2009) a nevim si rady s klimatizaci, protoze je to moje prvni moderni auto Nastaveni stupnu celsia chapu, ale co kdyz chci "zimu"? Jakmile nastavim mene nez 16 stupnu celsia, tak se mi na displeji klimatizace (mam automatickou) objevi napis "LO". Nesnasim vedro a chci, aby klimatizace chladila na maximu, tedy aby chrlila hodne studeny vzduch a za boha toho nemuzu docilit. Poradite prosim?
V navodu je napsano, ze pokus sviti "LO" je zapnuto trvale chlazeni a teplota se nereguluje, coz je to, co hledate, tj. klimatizace na maximum. Mam Focuse bez automaticke klimatizace a pokud zapnu klimu, tak je cca do minuty je citit chladny vzduch. Otazka jestli pro me chladny znamena to co pro vas chladny
nevim jak je to přesně u forda ale počítám že to bude podobný jak u koncernu tam je tlačítko ECO tím se vypne automat a ručně si nastavíš co chceš počítám že tam bude podobný tlačítko
Koukám že panáček chce problémy s kloubama (beze srandy - klimoška naplno není dobrá věc...)
Neni LO že jede na max?
fandousek
To mozna neni, ale proste miluji, kdyz je v aute teplota kolem 6-8 stupnu. Vubec netusim, jak toho dosahnout, kdyz na klimatizaci v aute lze nastavovat teplotu jen mezi 16 a 28 stupni. Nechapu. Viz fordfocus.hostuju.cz/... coz mi moc nepomohlo, jak docilit skutecne studeneho vzduchu.
Taky bych řekl, že "LO" je jenom upozornění na příliš nízkou nastavenou teplotu, nic víc. Co chladivo a kompresor klimatizace, kdy byly naposled kontrolovány?
Při nejnižším nastavení klimatizace jde z průduchů teplota cca 8 až 10 stupňů...Nicméně se smiřte s tím, že při slunečném a pěkném počasí, se nedostanete v autě pod 15 stupňů, pod 10 už vůbec ne
Zkontrolujte si na displeji klimatizace, zda tam máte napsáno ON, a né OFF, je možné, že klimatizaci třeba nemáte ani zaplou
fandousek
To je divne, kdyz me bratranec vezl svym starym bmw z roku 2000, tak mu to chladilo i ve velkem vedru uzasne, ze cloveku byla skutecna kosa. Pokud to nezvladne focus, tak je to pro mne tedy obrovske zklamani a nastvani
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.