Nejste přihlášen/a.
už to tu bylo řečeno mnohokrát jen to vás skouší pozdravujteho vše odhlašte udělejte polopřevod a víc se s dotyčným nebavte ten pán nemá šanci z vás cokoliv dostat a ještě na víc po půl roce co stím autem vyváděl bůch ví co nevěřim tomu že by šel do soudu protože jen náklady by ho stáli víc jak to auto ![]()
dobře si schovejte kupní smlouvu
Díky za odpověď.
Že se to tady řešilo jsem si předtím našel - ale jde mi o to zda díky tomu přepsanýmu slovíčku v mojí smlouvě není v právu on.
Takže pokud by se to táhlo k soudu, vyhrál bych to pravděpodobně já?
výhra u soudu není o pravdě a lži,ale úplně o jiných věcech,ale tak daleko to ani nedojde-vklidu spěte-kupujícímu slušně ,ale důrazně(asertivně) sdělte,že auto bylo za takovou cenu právě z uvedených důvodů -jistě byl při koupi zcela při smyslech,svéprávný,a žádný nátlak jste na něj při prodeji jistě nevyvíjel-čili se svobodně rozhodl,že si auto za těchto podmínek koupí a tím považujete věc za uzavřenou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.