Nejste přihlášen/a.
Zdravím, kámoš chce koupit tuhle feldu... sauto.cz/...
nevím no , výbava super, tuning nekomentuju,kilometrům nevím jestli se dá věřit.
K autu to máme 300km.
Co si o něm myslíte? Já jen vím že 1,6ky byly žrouty pokud vím.
tuning je peklo asi stím bude problém na ofiko STK ale za ty prachy výbava slušná na ten motor nedám dopustit jede a není s ním problém táta jí má 10let a spotřeba normál mezi 7-8 l na 100km akorát si veme víc oleje u těchle motorů normální
kouknout zda to neni schnilý,jestli neni v oleji voda, jestli se nehoupe volnoběch, jestli drží teplota a netlakuje to
čistě za mě já bych to nebral
Osobně nechápu, jak se někomu staršímu 18 let může líbit takový tuzingm, zrovna tohle vypadá vyloženě jak čínská hračka z pouti, no fuj.
Můj názor na tohle auto jsi slyšel, jinak, Feldu 1.6 máme doma, v kombi, 2x airbag, ABS, okna i zrcátka v elektrice, je to pohodové auto, v 1.6 i poměrně živé, žrout to není, no vezme si to těch 7-8 při svižnější jízdě, rozhodně nepodceňovat výměny a hladinu oleje, na tohle je tento motor poměrně háklivý! za ty prachy se to dá, kdyby to byla sériovka. Tohle bych nechtěl vlastnit ani zadarmo.
Ale proti gustu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.