Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě feldy

Od: mathers322* odpovědí: 11 změna:

Zdravím, kámoš chce koupit tuhle feldu... sauto.cz/...

nevím no , výbava super, tuning nekomentuju,kilometrům nevím jestli se dá věřit.

K autu to máme 300km.

Co si o něm myslíte? Já jen vím že 1,6ky byly žrouty pokud vím.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Motor 1.6 byl a je velmi povedený, myslím, že určitě o hodně lepší něž obvyklá 1,3. Potud dobrý. Ale sorry, auto přepadené tuzerem bych nechtěl ani zadarmo. To je tedy ,,dyzajnový majstrštyk´´ *ee*

hodnocení

0x

1,6 jsou dobre , spolehlive , jezdi to jak pila , posilovac , pohoda. Spotreba mensi nez u octavky , nebot je mensi vaha. Jen ten tuning je fakt hruza , do toho bych ani nesedl...

mathers322*
hodnocení

mě se líbí výbava, kámošovi vzhled, myslím že pro něj ideál

hodnocení

0x

Za těch 13 táců je ta škaredka v pohodě :)

laybor*
hodnocení

0x

STK na rok za ty prachy , aby měl po rozvodech , moc nežere - lehký vůz

doplněno 15.04.13 19:53:

Proč by neprošla , může projít .

doplněno 15.04.13 19:58:

Raději bych hledal bez tunningu.

mathers322*
hodnocení

STK neprojde? díky tuningu nebo stavu?

bude jim vadit přední nárazník a zadní vejfuk *cteni*

mathers322*
hodnocení

takže koupit, vyměnit olej,rozvody, pozjišťovat závady...

hodnocení

0x

tuning je peklo asi stím bude problém na ofiko STK ale za ty prachy výbava slušná na ten motor nedám dopustit jede a není s ním problém táta jí má 10let a spotřeba normál mezi 7-8 l na 100km akorát si veme víc oleje u těchle motorů normální

kouknout zda to neni schnilý,jestli neni v oleji voda, jestli se nehoupe volnoběch, jestli drží teplota a netlakuje to

čistě za mě já bych to nebral :)

nu*
hodnocení

0x

stav tachometru neodpovídá stáří, možná je to počítáno po druhé GO, a myslím že když to ojedeš WAP-kou tak se sloupne lak

doplněno 16.04.13 21:54:

suchen.mobile.de/...

v německu jsou ošklivé ale hezčí za odvoz nebo za 200 eur

a za 350 jsou tam po i čertvé TP

hodnocení

0x

Osobně nechápu, jak se někomu staršímu 18 let může líbit takový tuzingm, zrovna tohle vypadá vyloženě jak čínská hračka z pouti, no fuj.

Můj názor na tohle auto jsi slyšel, jinak, Feldu 1.6 máme doma, v kombi, 2x airbag, ABS, okna i zrcátka v elektrice, je to pohodové auto, v 1.6 i poměrně živé, žrout to není, no vezme si to těch 7-8 při svižnější jízdě, rozhodně nepodceňovat výměny a hladinu oleje, na tohle je tento motor poměrně háklivý! za ty prachy se to dá, kdyby to byla sériovka. Tohle bych nechtěl vlastnit ani zadarmo.

Ale proti gustu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]