Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Audi A6 po výměně žárovky se zbláznila

Od: n3ss3r odpovědí: 8 změna:

Zdravim mam takovej dotaz , chtel jsem si vymenit dveřní žárovičku u Audi A6 C5 , ta normálně svítila ale chtěl jsem ji vyměnit za modrou diodovou , dal jsem tam tedy tu diodovou ale nesvítí! potom sem zavřel dveře nastartoval a Maxidot* mi hlásí že mám otevřené všude dveře a nejdou stahovat okna nevíte co jsem tam mohl podělat? pojistky? když jsem prohlížel skoro všechny tak byly všechny dobré , koukám jako blázen co se při výměně jedné žárovičky může všechno stát..

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

diodový žárovky sou naprd maj jinej odpor a maxidot si stím neví rady vrat žárovku co tam má bejt a měl by bejt klid

navíc pokud ta dioda nesvítí tak je bud špatná nebo sis přehodil polaritu

hodnocení

0x

nemas tu ledku prehozenou + a -? jinak ti nejde elektrina dal , ledka to blokuje a maxidot nevi co se deje

n3ss3r
hodnocení

uz jsem ji dal pryč a pořád stejné.

kouknout na pojistky jestli náká nevylítla popřípadě načíst vagem

doplněno 15.04.13 20:04:

ty pojistky proměřit můžou se tvářit jako dobrý a nebudou nahrává tomu to nefunkční stahování oken

n3ss3r
hodnocení

pojistky sem prohlizel a zadnou sem nenasel vadnou takze zitra do servisu no kůli debilní žárovičce :(

nu*
hodnocení

0x

kup si starou Octavii, ta nehlásí žádné chyby když praskne žárovky, do audiny musíš dávat to co ej tam předepsáno, jinak tě počítač zruinuje

Zkus ještě odpojit kabel od řídící jednotky jestli se k ní dostaneš. Měla by se resetovat. Zrovna nedávno si mi stěžoval kámoš že dal jinou žárovku do zadního světla a taky se mu auto zbláznilo. Dal tam náhradní slabší a ona fungovala tak že při brždění do ní počítač pustí víc proudu aby víc svítila :)
tesyk*

To je zase napsaná pitomost, aby...počítač pustil do žárovky víc proudu...To jako, že do té žárovkové větve zvýšil napětí, třeba na 18V? Chlape,, když už vám nic základy elektriky nic neříkají, tak sem alespoň nepište takový bláboly. Ale možná to měl být vtip, podle toho smajlíka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]