Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ekologická likvidace auta

Od: obcand odpovědí: 13 změna:

Jak je možné, že v Bechyni, Milevsku a Soběslavi po mě chtěli 1000 a 1500kč i když jsem měl kompletní, pojízdné auto, jinak že mají plno a nevezmou mi ho. Po zaplacení jsem samozřejmě nedostal ani stvrzenku o zaplacení. Pokud vím má to být zadarmo, dostávají dotace, rozprodají si to sami na náhradní díly a ještě je jim to málo. Všichni jsou mafiáni a vláda je podporuje. Je to hnus co se tady děje.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

občane , je to hnus, páč je podporujete vy.

"Po zaplacení jsem samozřejmě nedostal ani stvrzenku o zaplacení"

nespokojnyurednik
hodnocení

0x

stěžujte si na přslušném krajském úřadě, subjekt by mohl přijít o licenci, kompletní autovrak má být odebrán zdarma...

souhlasím s uředníkem, ale máte svědky?

jinak to nepomůže,

obcand
hodnocení

Svědky seženu snadno, nejsem jediný. Stačí tam zavolat a řeknou Vám to klidně do telefonu na férovku, ani nemusí vědět kdo to je. Jsou v pohodě, ničeho se nebojí, vždyť oni maji prachy a známý ne.

obcand
hodnocení

Kde přesně na krajském úřadě?

vaclav210*

Ja volal na dve vrakoviste a chteji po me 500kc pry to zdarma nikde neni

maxwell*

Kecy... mně řekli že mi daj zdarma potvrzení a stačí když dovezu jen část automobilu, nebo pokud chci tak že si pro to dojedou ale zaplatím za odvoz. Já ho ale chtěl celé. A mám ho, úřední cestou a není na tom nic protizákonýho. Dle zániku účelu užívaní, či jak to formulovat.

obcand
hodnocení

To bych rád věděl kde to berou zadarmo i nekompletní.

jabraka*
hodnocení

0x

V inzertních novinách nacházím každou chvíli nějaký takový inzerát:

JABRAKA

Ekologická likvidace auta

chabr*
hodnocení

0x

JOOO TO JÁ DAL ZA DVĚ AUTA 3200 UFFF HLAVNĚ ŽE JSOU FUČ-TAKY SE MI TO NEZDÁ JEN NA NĚ*placni*

mě se podařilo, že mi i zapaltili 1000 Kč za odvoz

vaclav210*

Tak to vam gratuluji oni sice inzeruji ze vydavaji zdarma potvrzeni o ekologicke likvidaci jenze aby prijali auto musite zaplatit minimalne 500 kc a pak dostanete zdarma potvrzeni.Me se to bude tykat az v dubnu ale k takovym zlodejum auto rozhodne nezavezu uz z principu

správná rozhodnutí, je třeba hledat nejvýhodnější řešení. Oni si vyskakují, páč maji hodně vozidel, ale za chvilku nebudou mít do čeho píchnout, začnou se objevovat inzeráty jako uvedl Jabraka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]