Nejste přihlášen/a.
Jak je možné, že v Bechyni, Milevsku a Soběslavi po mě chtěli 1000 a 1500kč i když jsem měl kompletní, pojízdné auto, jinak že mají plno a nevezmou mi ho. Po zaplacení jsem samozřejmě nedostal ani stvrzenku o zaplacení. Pokud vím má to být zadarmo, dostávají dotace, rozprodají si to sami na náhradní díly a ještě je jim to málo. Všichni jsou mafiáni a vláda je podporuje. Je to hnus co se tady děje.
stěžujte si na přslušném krajském úřadě, subjekt by mohl přijít o licenci, kompletní autovrak má být odebrán zdarma...
Svědky seženu snadno, nejsem jediný. Stačí tam zavolat a řeknou Vám to klidně do telefonu na férovku, ani nemusí vědět kdo to je. Jsou v pohodě, ničeho se nebojí, vždyť oni maji prachy a známý ne.
Tak to vam gratuluji oni sice inzeruji ze vydavaji zdarma potvrzeni o ekologicke likvidaci jenze aby prijali auto musite zaplatit minimalne 500 kc a pak dostanete zdarma potvrzeni.Me se to bude tykat az v dubnu ale k takovym zlodejum auto rozhodne nezavezu uz z principu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.