Nejste přihlášen/a.
zdravím včera při dofukování pneu jsem si všiml že mám trochu potrhanou pneu, je to levá zadní.
Co se mi může stát a kolik to vydrží? dovnitř normálně strčím i prst
Zdá se mi i , že máte z boku bouli. Asi bych se radši zeptal odborníka z pneuservisu. Pokud je to z boku skutečně boule, tak bych se na tom skutečně bál jezdit.
doplněno 15.04.13 12:00:Jestli to myslíte vážně, tak jste sebevrah, gumy buď na té jedné nápravě vyměňte hned a tuhle vyhoďte, popř. ji nechte na vozík a tak. Ale rozhodně bych neriskoval život, popř. kriminál.
Jo boule tam je, horší je že tam je i další o dost větší boule. Teď ji na zadní nápravě mám, chci to měnit příští týden.
Co se stane když za jízdy praskne? odhodí mě to moc? třeba v kilu?
Na zadek se dává kvůli možnosti i nadále ovládat auto.
Ve stovce si nedokážu představit následky, rezervní kolo nemáte?
tak tam šoupnu na týden rezervu
neřeknou mi na to nic když budu týden jezdit na rezervu?
Hoďte si do kufru i tu starou pneu, vyfoukněte ji a při případné kontrole řekněte, že jste píchnul před hodinou a na rezervu jezdíte chvilku.
Má poškozený kord = může bouchnout kdykoliv . Je to jen na pomalé dojetí, jinak riskujete že bouchne v místě kde jet o půl metru vedle = bouračka a na nějaké manévry jak auto udržet na silnici nebude místo ani čas... Hoďte místo ní rezervu a tuhle si nechte v autě, nevyfukoval bych jí pro případ že píchnete.
Někdo jede klidně kilometr na prázdném kole a problém zjistí až když v zrcátku vidí kouř (moje žena např. , ale hlavně v rychlejší táhlé zatáčce to až tak sranda neni - bum a auto jde do hodin.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.