Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skútr nestartuje

Od: niikolqa* odpovědí: 5 změna:

Zdravím. (píšu přes přítelkyni co je tu zaregistrovaná...)

Problém je nutno první shlédnout..

Mám skútr SpeedJet 50ccm...a nechce jet, proto žádám o radu...Myslím si že se to někde dusí nebo co...co bych měl zkontrolovat a hlavně kde to najdu...už jsem dostal radu ,že bych mě zkontrolovat karburátor vzduch...ale kde to já už nevím...vím kde je vzduchový filtr...ten umím vyměnit ale co dál? Díky za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

Opravdu to bude karburátorem. Buď je tam po zimně tochu vody a nebo je ucpaná hlavní tryska Na volnoběh to jde, takže ta je OK. Každopádně rozdělat a vyčistit. Bohužel ke "karbci" je šílen přístup, je pod tím plastovým krytem. Na levé starně, od zadního kola je vidět.

niikolqa*
hodnocení

Ok , skútr byl přes zimu v garáži... Snad to bude jen tím + koupím tu novou svicku protože ta stará už pomalu odchází :) ještě dotaz, když oddělám karburátor tak co tam mam vidět a hlavně na co si dávat pozor? Díky

hodnocení

0x
Začal bych vzduchovým filtrem, pak palivo jestli stíhá dotýkat a vyměnit svíci.

mechous
hodnocení

0x

Začněte tím, že vyndáte karburátor, vyčistíte ho, a vyfoukáte stračeným vzduchem. vyčistíte filtr, date novou svíčku,poté musí jet

má to automatický sytič a memrámovej podtlak? tohle rádo zlobí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]