Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WAPková automyčka jak to probíhá?

Od: martinxx1 odpovědí: 6 změna:

Zdravím včera jsem byl v automatické automyčce a nechal jsem auto projet tím nejdražším programem kde je i umytí spodku auta,

když jsem se ale po vyjetí z myčky koukl pod auto a do blatníků tak to vypadalo jako když to vůbec neumylo v blatníkách a na koncích prahu bylo bahno(v podlaze ale bylo cítit tryskání vody)

tak mám v plánu jet do klasické WAPkové myčky a opláchnout blatníky a spodek normálně růčo WAPem,automat holt neni dokonalý

tak se chci zeptat,(abych tam pak nebyl za de**la)kde se platí?Na benzínce?Nebo tam do tý bedny v tom boxu hodim třeba dvacku a ono mi to pustí vodu třeba na 10min.?Kolik to přibližně stojí?Díky za rady*hi*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

U nás to funguje na 10 Kč mince a stříká to myslím 3 minuty. Volba s šamponem, nebo bez. Když nejsou drobné, na benzínce vymění...

martinxx1
hodnocení

Ok a to hodíte do tý bedínky v boxu nebo platíte na benzínce?Jinak u nás bych jel k Shellce a nebo pak přímo u automatycké myčky je volba i WAP

pl4toon*
hodnocení

0x

U nás u baráku na OMV hodím dvacku do automatu a mám to na 5 minut. Těch 5minut stačí při troše praxe :)

hodnocení

0x

Vjedete do boxu a do kasičky vhodíte minci(e) podle návodu. Navolíte program - většinou šamponování a pak oplachování. Podívejte se, zda při přerušení mytí se běh času také zastavuje (většinou to tak není). Je proto lepší vhodit nejprve menší částku a pak případně něco přidat. Obvykle je zakázáno používat vlastní šampony a zejména mýt motorový prostor. Pokud sebou hodíte, umyjete auto za 60 Kč, při důkladnějším mytí to přijde až na 80 Kč. Pak vyjedete a pokud je vhodný tam prostor, dočistíte, doleštíte, vyluxujete interiér a auto je jak nové.

martinxx1
hodnocení

Ok díky za rady*palec*

mathers322*
hodnocení

0x

U nás je to kratší :( 10kč = 1min.

Stíhám umýt auto i vystříkat koberečky během 1m a 30 sekund, bez problému :D praxre :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]