Nejste přihlášen/a.
Zdravím radcovia.
Povedzme že nastane deň kedy sa nežnejšia časť mojej rodiny rozhodne celý deň stráviť nákupnou turistikou-áno BA tušíte správne a ja by som to poňal chlapsky typu hobbycenter a pod.A keďže mám poblíž aj tripple A...Ide mi len o to trochu si popozerať možných nástupcov mojho súčasného vozítka ale bez záujmu o kúpu-proste teraz na to nieje rozpočet.Vyzbrojený článkami od D-FENS-sa sa k tomu neuchýlim.Potrebujem sa však uistiť vo svojej zúženej voľbe a do daných vozítok sa posadiť,čo to si skontrolovať,prezrieť naživo a vyzbrojiť sa novými skúsenosťami (nie s AAA) a vyprofilovať lešie svoj výber.Otázka je teda či sa toto dá absolvovať bez toho aby som mal z toho psychickú ujmu?Jedná sa mi o to či sa dá fungovať v tomto mega-giga bazáre bez toho aby na vás niekto tlačil a VY ako zákazník zutekáte s nechuťou?Alebo sa dá ísť tam a dať jasne najavo že nie,ale tu rátam s neochotou..a fungovať tam a odísť v normálnom čase-keď ja uznám za vhodné?Sú tí obchodníci naozaj až natoľko vtieraví?Podľa toho čo som si prečítal majú dosť prepracovanú stratégiu.Máte za sebou niekto takúto návštevu bazáru?
Da se to absolvovat. Byl jsme se v AA podivat na nove auto, jestli8 by se mi libilo (nikdy predtim jsem ve fofo nesedel). Ale necekejte, ze kdyz tam rpijdete a reknete, ze chcete jenom na cumendu, ze vas povozi ve vsem, co maji. musite se tvarit, ze chcete auto, ze mate neco v planu,a le ze si nejste jisty. Pikolik vybere(pokud uz nemate vyhledane) nejake, ktere se vam bude snazit vnutit. Sednout, podivat se na kufr, motor, chtiti se projet. Treba si nechat otevrit auta 2 (kombi/kratka). bezte si rpojet motorizaci, kterou chcete. No a pak reknete, ze si nejste jisty, jestli kombi nebo kratkou a barva, a ze dotahnete manzelku zitra...a hura dom. Je to hra na obe strany. Ujma je to jenom takova, jak moc jste odolny, pikolik bude chtet prodat, ale psychicky natlak necekejte. No a az se z tohoto zazitku otrepete, tak zustanou jenom racionalni argumenty, jestli stoji za to koupit novy zebrinak nebo jeste pojezi ten stavajici.
Ja svoju predstavu mám takže by som šiel cielene.Skúšobná jazda by sa mi mohla podariť aspoň u dvoch áut.Inak berem to len ako tú výhodu že je to všetko na jednom mieste.Podobne ako keď sa ženy hrabú medzi handrami.Všetko by som chcel prejsť nerušene-len nech mi to otvoria.Nemám rád ani v reštaurácii keď som práve niečo dojedol a hneď mi berú tanier-až mám pocit že celý čas obsluha stála za chrbtom a čakala kým to zjem a keď už si neobjednáš tak zaplať a šľahaj..
.No a potom zavolať pikolíka nech ma nechá previezť a hrať záujem s tým že bla bla bla...
Tak ze by otevrel auto a nechal te tam 15 minut kolem zevlovat, tomu neverim. Bude stat v povzdali a bude se nervozne divat na hodinky . Pripadne se bude snazit vse ukazat. zalezi, jak jsi otrly
. Z hlediska probirani se autama jako hadrama je prirovnatelne leda prochazeni s epo place.
Z AAA auto nikdy.Jsou neodbytný jak štěnice.Když jim sdělíte,že si to ještě rozmyslíte tak vás málem vykopnou ze dveří.Nejdřív vás hned zatahnou sepisovat smlouvu aniž by jste řekli že ano.
Petulo nejste z Autoesa že haníte Áčka?
Nebo jinak kolik jste si tam vybíral aut že máte takové dobré zkušenosti?Nejvíc právě na to nadávají "joudové" typu brouk Pytlík-všechno znají všude byly,vše umí a pak se diví že koupili předražený šrot a nadavají kudy chodí.
Pokiaľ viem tak jedna nemenovaná pobočka zdieľa s konkurenciou aj nejaký platz a vybavenie dielne.
Jestli utrpíte psychickou ujmu nevím ,záleží na jakého narazíte prodejce ,
ale myslím tady jeden je pod nickem JMLC,
nebo se mýlím?
Protože tolik nesmyslů co napsal vypadá že je bud naivní nebo prodejce v AAA.
Jestli má někdo exekuci nelze zjistit a ani AAA to nezjistí , museli by obvolat všech 159 Ex . úřadů a stejně by se nic nedověděli pač by jim nikdo nic neřekl - (centralní registr dlužníků nemá spojitost s exekucí ).
Právě že komu hrozí exekuce tak se potřebuje vozu rychle zbavit a nemá čas čekat , tak šup s ním do AAA a peníze má hned .
Navíc do AAA dává vůz 90 % lidí co jej nemůžou prodat přes inzerát a přistoupí na výkupní cenu která je o 30 % nižší než obvyklá .
A s reklamací v AAA uspěje jen ten co si na to zavolá štáb z některé TV , jinak smlouvu mají nereklamovatelnou , + za sebou stádo právníků ,
Výměna vozu - většinou neuskutečnitelná , porušil jste bla,bla, bla .
doplněno 06.07.15 13:24: Centrální evidence exekucí však neobsahujeúdaje o exekucích (výkonech rozhodnutí) vedených soudy, orgány státní správy a samosprávy, finančními orgány či zdravotními pojišťovnami podle jiných předpisů než podle exekučního řádu.Jinak - vše je zpoplatněno a stejně se nic nedovíSte trochu mimo položenú otázku.Ja auto kupovať nejdem.Zaujímajú ma 4 autá s presne vybratými kritériami (motor,výbava až potom) .Kde inde si ich mám ošahať,preskúmať posadiť sa alebo sa previesť,porovnať?Keď už to mám na jednom "pľaci" potrebujem vedieť či už sa tam vybrať v teplákoch aby po mne ani pes nebrechnul alebo ...chápete?Vyškolený článkami do D-fens ani nepomýšľam nad kúpou auta z AAA.Schválne pozrite si to.Má tam toho popísaného skutočne dosť a naozaj vecne a triezvo.Docela tomu verím.Ale sú tu aj iné rošády ohľadom AAA aj z iných zdrojov.Celkom rád to sledujem.Je mi jasné že nepostavím tak nepriestrelnú zmluvu ako AAA.A som si aj vedomý možných rizík.Zatiaľ som kupoval 3 auta.Bazár to bol iba raz.Na každom z tých áut bolo niečo...ale v podstate dobre,nebol to taký krok úplne vedľa.Pri poslednom to bolo až do dvoch rokov od kúpy tutovka.Lebo tesne pred predajom dal pôvodný majiteľ spraviť EK a STK.Ešte sme sa vytešovali že sme kúpili s čerstvými kontrolami a ...keď som bol na emisiách ja,už bol vadný KAT.A teraz...jasné že je to na mne.2 roky je dlhá doba.
jsou pro i proti ... Kdo měl zkušenost s prodejem či nákupem u soukromníka, kterou pak řešil tady (polopřevod, nepřihlášení, vůz bez TP,...), ten raději zajde do vyhlášeného bazaru, kde má nějakou jistotu. Alespoň tu, že ten bazar najde na jednom místě.
U soukromníka nebo malého bazárku máte možnost velmi nepěkného překvapení - exekuce na vůz, odcizení, předělávky na VIN,..
U aaa auto je nějaká záruka, že toto mají ošetřeno. Nebudu špekulovat, zda tam jsou dobrá či španá auta - to je o umu koupě - pokud neumíte rozeznat bouraný vůz se stočenými km, pak máte možnost koupit s nějakým servisákem nebo nový vůz...
V případě AAA se mi líbí možnost, že do 7mi dnů vám umožní převýběr vozu - tj. po 4 dnech zjistíte závady, vrátíte a z jejich 500 aut na místě si vyberete jiný. To je lepší, než hledat nějakého zloděje nebo uhánět živnostníčka.
Cílem prodejců je prodat, tak je jisté, že vám budou snažit něco prodat. Když jste ale otrlý a víte, co chcete, neměl by být problém. My tam šli už s jasnou představou, jelikož jsme strávili hodiny brouzdáním na internetu a hlavně na jejich stránkách. Že bychom měli z návštěvy bazaru psychickou újmu, to zase ne :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.