Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr pneu

Od: punker* odpovědí: 5 změna:
Ahoj. Mám Motorku Lifan 125-9J,když byla K.O. zadní pneu tak sem koupil novou Barumku od pána co spravuje javy a podobně,říkal myslím že to dává na čezetu 250,ale teď mám už sjetou i přední a tu nemůžu nikde sehnat tak sem se rozhodl koupit na internetu,ale nevím jakou. Potřebuji v rozměrech 2.75-18 48P ale nevím jakou koupit a hlavně odkud.Padla mi do oka tahle http://kuc.cz/ddb6z4 Máte někdo zkušenost s těmito pneu a tímto obchodem?doplněno 13.04.13 17:39: Tak recenze na tyto pneu sem našel,sice jiný rozměry,ale jinak by to asi mělo být stejný (dobrý). Hlavně potřebuju vědět jestli ten shop je solidní :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

já kupuji v moto-pneu-cz, 1. den o objednám a 3. den to mám doma PPL-kem, ceny nízké a jednání rychlé, nikdy se mi nestalo aby mi poslali 5 let starou pneumatiku

to při nakupování na netu nevíš

jinak si poslední dvě sezony pořizuji pneu mezeller feel free, jsou super v poměru cena/ výkon / kvalita

já měl na čínské motorce pneu MITAS, ale kdybych tam dal plášť z kárky bylo by to stejné

punker*
hodnocení

Díky. A co když si to nechám dovézt PPLkem a nebudu doma?

nu*

já si to nechávám dovézt PPL-kem do práce, oni většiniou ráno volají, ještě neýž vyjedou a jsiou schoni si tu pneu předat do jiného auta...

alr za otázka je trochu hloupá, do objednávky se udábvá doručovací adresa...

Objednat si něco na nějakou adresu a pak tam nmebýt? není to hloupé?

punker*
hodnocení

nejspíš tam budu,jen kdyby náhodou :)

nu*
hodnocení

0x

teď mi od nich přišla meztelerka, objednával jsem jí ve středu večer, je skoro nová, 48 týden 2012, tedy říjen...

občas se stane že si na netu objednáš penu a přijde 5 let stará, ale tato firmy mot-pneu.cz ( Lukíš poláček) ze slavkova je v pohodě...

Akorát nechápu proč to nemají za stejnou cenu prodejci v SČ a JČ nebno ZČ, proč ty gumy musím nechat posílat z Moravy...ale kdo mi dá 150 - 200 Kč na svačinu...

Když u jednoho stojí 1300 Kč a u jiného cca 190 km dál ta samá 1890,. Kč, je to k zamyšlení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]