Nejste přihlášen/a.
Zdravím , mám dotaz jak zapojit tažné na SCENIC 2002 1,6 16V , jde o to, může to být přímo do světel nebo tam musí být elektropřípojkaCan Bus, Check Control ?
Pokud nemáš palubní počítač,který hlásí poruchu osvětlení,můžeš zapojit zásuvku přímo od světel.Pokud ano,musíš buď použít original sadu k závěsu,je to vlastně přídavné relé napájené nezávislým kabelem,nebo to obejít i svépomocí za pár korun,ale chce to trošku vyznat se v elektrice.
O to jde jak to já poznám, jestli to tam je(hlídání prasklé žárovky, nějakej Can Bus, Check Control) ,mám auto dva týdny! Chce to zkušenosti s tím to autem? Kdo ho také má a jak to tažné má zapojené?
Nic nepoznávej, sedni do toho, zajeď tam, kde montujou tažný a nech si to namontovat a máš klid. oni si poraděj. To je prdů kvůli pár korunám.
doplněno 14.04.13 00:08:Jestli tam je hlídání poznáš dětinsky lehce- vyndej ze zadního světla žárovku a rozsviť světla, když to začne na palubce ukazovat žlutou žárovičku,popř. ještě podle výbavy text nebo mluvit, tak je to tam. Pokud se nic dít nebude, nic tam není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.