Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik dohromady zaplatím za přepis vozidla?

Od: fatour odpovědí: 13 změna:

Koupil jsem si Renault Clio 1.2,r.v 1996.Prosím vás,chtěl bych vědět kolik dohromady zaplatím za přepis vozidla na mne.Děkuji za odpověď.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

Správní poplatek za registraci je 800,- Kč, plus eko-daň, která bude zaplacena podle toho, jaou emisní normu EURO Vaše vozidlo splňuje.

V roce 1996 vstoupila v platnost norma Euro 2, důležité je číslo Směrnice buď EHK nebo EHS nebo ES nebo EU uvedené ve Vašich registračních dokladech.Pokud splňuje Euro 2, zapaltíte eko-daň 3.000,-Kč, pokud plní Euro 1, zaplatíte eo daň 5.000,- Kč, pokud žádnou, zaplatíte 10.000,- Kč.

Uveďte přesné číslo Směrnice z velkého technického průkazu a druh paliva, NM nebo BA, napíšu Vám to přesně.

fatour
hodnocení

Děkuji za odpověď.Splňuji euro 2,tak mi je už vše jasné.Ještě jednou děkuji.

hodnocení

0x

ještě je třeba zaplatit evidenční kontrolu asi 200Kč (pokud nebude lepší technická) dle místa a zákonné pojištění.

we

z dotazu bylo zřejmé, že autor má na mysli kolik zaplatí na úřadu...a to popsal nespokojený dobře...evidenční kontrola (pokud nebude lepší technická) co to vykládáte? podmínky jsou uvedeny v § 6 tak si je přečtěte tam na výběr nic není...

we: já jsem z dotazu rozuměl, " chtěl bych vědět kolik dohromady zaplatím za přepis vozidla
na mne.Děkuji za odpověď."
videnční kontrola (pokud nebude lepší technická)" klidně vám to vysvětlím. Je nutná evidenčka, s tím asi souhlasíte. Když ale bude končit technická za měsíc nebo dva, tak se vyplatí udělat hned technickou, nežli evidenčku za 200 a za měsíc TK.
Už je to OK?
we

jasně... to je tak... když se někdo na něco zeptá a někdo...vy... odpoví na něco jiného, co nebylo obsahem dotazu...ale jinak v poho

co to pletete?

koukněte jak zní otázka? kolik dohromady zaplatím za přepis vozidla?

s too technickou je to jasné?

we

to, že to nechápete neznamená, že je to jinak...,kolik dohromady zaplatím za přepis vozidla?...a kde se asi tak dělá přepis vozidla?... asi na registru vozidel...a kolik tam zaplatí?...na tom registru?...zajímá ho tedy výše správního poplatku

...a s too technickou je mi to jasné...že odpovídáte na to ...na co se nikdo neptá...

,kolik dohromady zaplatím za přepis vozidla *****a udělá přepis bez evidenčky? neudělá****takže dohromady ne kolik zaplatí na registru.
a s too technickou je mi to jasné...že odpovídáte na to ...na co se nikdo neptá... když to je jasné tak proč píšete
"co to vykládáte? podmínky jsou uvedeny v § 6 tak si je přečtěte tam na výběr nic není"
we

úžasné...metoda : a udělá přepis bez evidenčky?...neudělá...a uděláte evidenčku bez toho,aby jste tam dojel?...abyste tam dojel musíte koupit benzín...****takže dohromady ne kolik zaplatí na registru.

"problém" evidenčka versus technická ...zdá se chápete zcela jinak, ale nevadí...

30.01.09 21:54

co ještě?

we

vůbec nic...vaše reakce na příspěvky s nespokojeným úředníkem jsou zcela jasné, každý stojíte na jiném konci lana, on narozdíl od vás ví o čem píše...přeji vám klidný zbytek dne a hodně "zajímavých příspěvků"

we, děkuji za přání, přeji rovněž jen pohodu a klidné zákazníky.

Nedá mi to, na moji radu vozidlo někteří zlikvidují, pokud nedojdou na druhý konec lana..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]