Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pri pridani plynu motor zhasne

Od: patrikku1* odpovědí: 5 změna:
Zdravím momentálně stojím na dálnici. Mám problém se mastrem. Při přidání plynu začne kouřit výfuku černý dým a jak se zvýší otáčky motoru hasne... přidávám fotku co mi hlasi přístrojová deska. Omlouvám se za popis píšu na mobilu. Je to renault mastr 2,5dci r.v 2002. Prosím o radu co to může býtza vadu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

patrikku1*
12.04.13 11:47
hodnocení

Foto
Pri pridani plynu motor zhasne

cudas*
hodnocení

0x

Asi odešlo turbo. to je tak na odtah.

patrikku1*
hodnocení

Turbo je pred 14 dni po repasu. Auto najelo cca 600km a tahlo uplne v pohode. auto jsem tet nastartoval rozjel za jedna, dva a pri trojce a pridani vic plynu motor zhasne.

hodnocení

0x

může tam toho být víc... může být něco okolo turba.. muže byt špatné čidlo v railu a pod.. na dalnici s tím nic neuděláte.. je to fakt na odtah..Renault no.. :D

cobrak*
hodnocení

0x

Kdyby to bylo turbo, tak by se auto nestalo nepojízdným, ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]