Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, přemýšlím o skůtru na jízdy jen tak 5 km na fotbal a na nákup atd málo kdy delší trasy jedná se jen o úsporu benzínu místo auta. Máte někdo takto levný skůtr mám 100 kg tak aby mě to uvezlo. A rozhodně chci nový stroj a max cena 30000,- a i to je už dost. líbí se mi tento skútr KM Eagle King 125. Za rady děkji.
S takovým limitem je to asi celkem jedno, vezmi co se ti líbí a na co budou na netu aspoň trošku slušné reference. Jakákoliv čína v téhle ceně bude trošku "Udělej si sám", ale na krátké cesty v pohodě.
125ccm tě uveze v pohodě, pokud nemáš velké nároky na zrychlení a maximálku tak to zvládne i padesátka. Vezmi si že samotný skutr váží nějakých 100 - 120 kilo, takže jestli na něm sedí někdo kdo má 80 nebo 100 kilo už nedělá v součtu tak velký rozdíl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.