Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlučnost motoru 1,9d

Od: iqloveskoda odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer,
již druhý rok vlastním Škoda DIESEL POWER, klasický 1,9D (auto je v dobrém stavu, žádný tuning), najeto něco mezi 250-270tisíci. a co co mi jde? Je nějaká šance snížit hlučnost motoru? Po nastartování hrůza... jak se zahřeje tak to "jde", ale na dálnici nad 110km/h je to opět hrůza děs, jezdím na Shell V-Pover, nad těch 110 je to i aerodynam. hluk, ale opravdu hluk jak prase..., jedná se o faceliftová verze v kombi provedení s letními pneu, olej plná syntetika... slyšel jsem, že "prý" na hlučnosti motoru se podepisují "žhavičky" ale zdá se mi to jako hloupost.. P O R A Ď T E

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petis*
hodnocení

2x

zkus tankovat chvilku nekde jinde, a nech udelat rozvody

ar*
hodnocení

2x

Nechte překontrolovat předvstřik, jestli je správně nastaven.

doplněno 11.04.13 23:10:

Tak je to komůrkový diesel a ty jsou hlučnější, Když je ,ale rozhozený předvstřik a nastaven špatně, tak je to pak opravdu "ramlák"

Nastavení není až tak složité, ale bez hodinek to pořádně neuděláš. Jde to i "na ucho" to ,ale není to pravé ořechové.

iqloveskoda
hodnocení

auto je v A1 stavu, nafta kvalitní, brána po celé čr, spíš to bude asi vlastnost výrobku...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]