Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak prodat starou škodovku

Od: culdabulda1* odpovědí: 17 změna:

Mám nějakou šanci prodat starou škodovku (105 S) z roku 1979, v dobrém stavu po nové TK (před týdnem) - a za kolik? - kde hledat kontakty?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

šance určitě je skoukni inzertní servry koukni na aukro vlez na náký škoda kluby udělej fota stavu auta třeba se nákej fanda najde :)

davee*
hodnocení

0x

dobrý den kolik by jste za ni chtěl kamarád hledá takový auto na veterána

culdabulda1*
hodnocení

O ceně nemám vůbec představu - ale "veterána" by to auto asi ustálo - jenom nevím jak a kde ho přihlásit. Jsem ze Sokolova.

sanyo*

Když už budete přemýšlet, tchán má taky škodovku -120, r.v. 1986, modrá barva, najeto a to zcela doopravdy max. 65.ooo,-Km, jediný majitel, musel jí vyměnit za Opla Agilu, ze škodovky se mu už špatně vylejzalo ( je nízká). Chtěl by za ní 5000,-Kč, má k tomu hafo věcí, pneu a pod.(plzeňský kraj)

davee*

Pokud se opravdu jedná o pěkný kus tak bych měl zájem i já sám :) zatím tyhle vozidla nemají eště hodnotu ale jejich čas určitě přijde :) jsem ZTP takže bych si ji prozatím nechal na klasických číslech

davee*
hodnocení

0x

Taky vůbec nemam zkušenosti s koloběhem získání veteránských spz, co vím takhle z doslechu tak že to není ani levná záležitost

tady ty veterán značky stáli známího 4500kč

tr

Zdravím, pro získání veteránských značek auto nesmí být vrak a musí být znát, že si ho majitel váží na tolik, že jej renovuje to stavu výrobního, když sjelo z továrny.

Tím je myšleno, že Vám nikdo nedá veteránské SPZ na auto mix co dům dal, jenom aby to jezdilo a navíc jsou omezeny možnosti provozu takového vozu. Nelze jezdit každý den jako s obyčejným vozem.

daniell*
hodnocení

0x

ještě počkej za chvíly to bude mít historickou hodnotu , když to budeš udržovat v dobrém stavu tak se na tom dá trhnout balík .

ladaadal*

Na 105ce? Balík se trhne na autě, kterých bylo vyrobeno několik kusů. Při takové sériové výrobě na tom moc netrhne. Už ani 100 kdy se nezvedaj. Ještě tak 1000. Že to je veterán ročníkem ještě neznamená, že je to "Veterán" s velkým "V".:D

tr

Zdravím to je pravda, že jich vyjelo milion, ale 90% už je třeba ve formě okapů na domech.

ladaadal*

Tak se občas projdi v reálném světě. Ještě jich jezdí mraky. A ve vynikajícím stavu. Navíc logicky, z milionu zbyde podstatně víc kusů,než z kusové a navíc ruční výroby. Prostě na staré 105ce trhneš balík možná ve třetím tisíciletí, kdy už běžný občan nebude mít auto, ale dva létající talíře a teleportační tubus za kopulí svého domu.

culdabulda1*

Pro "ladaadal"

Před měsícem to auto (Škoda 105) prošlo TK (na další 2 roky)

- Co byste doporučoval - ( má spotřebu kolem 8 litrů) - jezdit s ním až do zničení? - anebo ho dále uchovávat v garáži (pro pana Příhodu), platit za ně každý rok povinné ručení (ca 1600 kč) a každé 2 roky s ním jezdit na TK? Jakou cenu mohu za toto auto (má pouze trochu promáčklý pravý blatník) požadovat?

Autem moc nejezdíme, v našem věku už musíme spíše chodit co nejvíce pěšky - a pokud auto - tak levné a s minimální spotřebou. Děkuji za odpověď.

0000567
hodnocení

0x

Pokud je v opravdu pěkném stavu,prodat zkuste...na serverech typu škoda tech web,nebo škoda virt,bazoš,aukro atd...

Já kdybych neměl v garáži už dvě perfektně rekonstruované tak jsem možný zájemce

culdabulda1*
hodnocení

0x

- před 2 roky jsem sem vložila tuto otázku, nyní je škodovka opět po nové TK (duben 2015), mezitím nejezdila a byla stále garážovaná. Chtěla jsem se zeptat - nezměnila se po té době situace na trhu k mému prospěchu? Mechanik, který TK prováděl, mi říkal, že by se dala prodat i za 20 tisíc. Má pravdu nebo kecá, a mám ji dát zdarma sešrotovat? - Už s ní jezdit nebudu, - tenkrát (v r.2013) jsem ještě myslela, že jo. Co myslíte? Děkuju za odpovědi.

Nafotit a vsude ma netu podat inzeraty na prodej bazos,hyperinzerce,i inzerce ruzny skoda kluby a veterankluby srotovat je to skoda
vklus

Jo třeba na skoda-virt.cz. Záleží jestli je placena eko a rez a podobné. S dvacítkou bych asi moc nepočítal, ale pokud je v dobrém stavu, hezký lak a další tak by se dala solidně prodat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]