Nejste přihlášen/a.
Zdravím chtěl jsem se zeptat když mam feldu po výbrusu hlavy a a výměně motoru a opět mě začala dělat problemi že př rozjezdu tak divně píská a vydáva železné zvuky z motoru poratte co by to mohlo být za příčinu ale dělá to pouze při studenem motoru...
to je těžký chce to skoumat odkud to de jestli to třeba nedělá spojka či ložisko
nejde to třeba s převodovky?
nebo mi napadá jestli ti neprokluzuje pouze drážkovej řemen koukni jak je naplej popřípadě došponuj
další co může vydávat kovový zvuky je altík respektive jeho ložiska nebo se sype vodní pumpa čert ví musíš hledat
v tom bych viděl vážný problem ja sem uplně levej co se týče aut,a při představě že bych stím měl jít zase tomu týpkoj co mě to spravuje mě běhá mráz po zádech ten vyměnil pul auta a vythnul ze mě mrtě prachu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.