Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Traktor problem

Od: pepas* odpovědí: 11 změna:
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nevím, ale asi bych zkusil najít řadící páku. Jinak, upřesněte typ traktoru. Určitě někdo odpoví lépe. Snad každý traktor má možnost řazení. Zdravím!

doplněno 10.04.13 11:23:

ladinpraha - tak ten je krásný. A možno dokoupit i fekál. To je paráda.

doplněno 10.04.13 11:35:

pest - to je pravda. On to může být traktor s automatickou převodovkou. Ale, nějaký "čudlík" tam bude stejně. Také to může být traktor, který vyrobil nějaký schopný kutil.

doplněno 10.04.13 13:30:

cyril - návod k obsluze a papíry na hlavu

ladinpraha*
10.04.13 11:18

ladaadal*
hodnocení

0x

Jak píše Ben, každý traktor to má jinak, takže bez přesného typu to asi těžko odhadneme. To je jako by ses zeptal - viděl jsem krásný červený auto, má cenu ho za ty peníze koupit?

lidus*

Jsem hloupá baba ale takle se zeptat by nenapadlo ani mě. Sežeňte si na svůj traktor dílenskou příručku, je tam všecko.

ladaadal*

Liduš, ty už jsi přes traktory odborník, vždyť jste ten svůj rozchodili bez problémů.:D

cyril*

Dílenská příručka není to pravé. Zde se více hodí návod k obsluze.

hodnocení

0x

víme...ale hodně záleží na tom jaký traktor :-D v některých se vlastně ani neřadí :-D

sanyo*

Chtěl jsem všechny rádce ohodnotit, když taková hezká a kvalitní otázka, proč by nemohly být rychlé hodnocenky. On totiž tazatel zkouší, co tady kdo snese, škoda že nemůže dostat hned tričko, určitě by si ho zasloužil. A nebo alespoň odznak nebo samolepku - s řadičkou...

Není mi jasné, proč se nedá na tak jednoduchou otázku jednoduše odpovědět. Moje odpověď tedy zní: Ano, vím.

erik*
hodnocení

0x

Zdar. já myslel že to umíš.

buss
hodnocení

0x

Jistě že vím, jen nevím na kterém... tak neporadím, božíčku to je dotaz...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]