Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Simson s51

Od: koblih odpovědí: 9 změna:

Zdravím, chctěl bych se zeptat a poprosit o radu, když jedu a pustím sytič, tak se mi simson začne dusit a chcípe.. Co by to mohlo být? :)... Díky za rady :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

jde o to co myslíte slovem pustit, sytič má obohatit směs, ale bude tam asi jen starý benzin

koblih
hodnocení

benzín je asi 14 dní starý... Takže to by mělo být v pořádku..

Pustím sytič znamená zapnu sytič nebo to znamená - dokud ho držím jedu a když ho pustím tak se to zadusí? Bude problém s přívodem paliva. Stačí třeba ucpaná dírka v zavíracím ventilu nebo sítko benzínu. Mohla by být i voda pod plovákem karburátoru.
koblih
hodnocení

dokud držím jedu... voda tam není, všechno sem čistil, karburátor sem kupoval nový...

koblih
hodnocení

pustím sytič, jakože ho vypnu (nebo jak to říct jinak než vypnu nevím :D )

ladaadal*
hodnocení

0x

Mě to kdysi dávno podobně blblo a nemohl jsem na to přijít. Nakonec, když jsem rozdělal karbec, uvnitř je ohromnej šroub na plochej šroubovák a ten byl totálně vyšroubovanej. Stačilo utáhnout a jel jak drak.

Může být i přicpaná tryska, vyčistil bych to komplet, po zimě tam bude plno usazeniny z benzínu a mírná koroze hliníku.

binger*
hodnocení

0x

Když je vše v pořádku(karburátor), muže to přisávat falešný vzduch.Přisávánim se ochudí směs a nejede to normálně.Na sytič

je obohacená tak to jede.Každý hledá chybu vždy v karburátoru,ale nemusí to být tak.

Já takhle rozdělal celý vedení paliva až po válec na pionýru snad desetkrát a blblo to furt. Na vině bylo gumový kolečko v zavíracím ventilu. Ta mrcha se o fous pootočila a dírky pouštěly míň benzínu.
Taková blbost ale než na to člověk přišel . . .
binger*

Směju se,mně se stalo že se přiucpal průchozí filtr a tak to nedodávalo dost paliva do plovákový komory Taková blbost ,že.Trvalo to 14 dní než jsem na to přišel.HI.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]