Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěl bych se zeptat na jedne dalnici kde je max rychlost 100km/h ja dosahl rychlosti cca 140km/h z duvodu predjizdeni po predjeti jsem zpomalil na 100km/h bylo to v miste benzinky/odpocivadla kde casto stava policie tak me zajima jeslti me mohla vyfotit nebo jestli by zamnou spis jela kdyby me videla.. dekuji za odpoved jezdim podle predpisu a dost me to zere takze bych byl dost nerad kdyby z toho neco bylo
Byl to passat nebo Oktávie? Passat by se za Vámi nejspíš vydal, ale Oktávka myslím že ne. Každopádně si myslím, že asi neměřili nebo, že si Vás nevšimli. Hlavně už příště jezděte dle předpisů, protože pokud nemáte RZ podobnou jako 9A9 9999, tak budete mít problémy...
on a ni neví, jestli tam byli nebo ne, píše že to bylo místo kde "stávají", takže na jeho místě bych byl úplně v klidu
měl bych jeden technický dotaz... když mi změří určitou rychlost... je to konečné číslo něbo se od ní ještě odečítá tolerance? v nějakem članku jsem četl, že od naměřené rychlosti se musí odečíst ještě 5km/h ...
doplněno 10.04.13 19:59:mě šlo jen o to že kdyby např naměřili 59 v obci tak jestli se ještě vlezu do tolerance když přestupek je nad 55
Lidi, čláánek není norma. ale, tacho má určenou nějakou toleranci, jenže ukazuje míň. Tak si tacho otestujte, radarů je kopa, ale jejich přesnost... Jedu 55 dle něj.
doplněno 10.04.13 14:37: Já to vím. Ale když půjde o pár km, tak se řidič bude škrkat, sice zbytečně, ale většinou bude. Když budou měřit třeba na 60, tak nemá už co obhajovat. Ostatně překočení o nějaký km má jakou společenskou nebezpečnost samo o sobě? A poznat 1 km na tacho? Ale když se chce polis dohadovat, vydělat... Někteří řidiči mají na tacho políčko, aby nepřemýšleli...
Když jsem na obci ptal na kalibraci silničních stacionárních radarů, tak pracovník oněměl...
to vám jezdí ty auta tak pomalu?,nebo tak dodržujete rychlost já jezdím po dálnici s feldou 180,a auta na mě troubí že jedu pomalu
přesně tak, ale nejlepší je na tom když te vyblikává X6 při 190 na D8 to by človek vyskočil z kuže v tu chvíly
X6 pochopim, ale me jednou vyblikala na D1 v kopci na 70km ve smeru na Brno (kdo zna, tak vi, ze se pekne tahne) ve 170 orezla felda a v ni sedelo pet udelanejch typku ala ridici liazky z Divky na kosteti v prosivacich a zmijovkach.
Kdybych mel tehdy klobouk, tak smeknu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.