Nejste přihlášen/a.
Zdravím tak auto jde světem je to Seat ibiza 1,4I 44KW 1997 za kolik ho myslíte mužu prodat?
Investice od koupě auta:
Koupě auta - 18 000kč
Přihlášení,evidenčka - 1100kč
Ekopoplatek - 3000kč
Baterka - 2000kč
zadní ložiska - do 1500kč
Rozvodový řemen,olej,filtry - 3000kč
výfuk - 3000kč
Vodní pumpa,kladka rozvodového řemenu,těsnení pod hlavou válců motoru,seřízení motoru,a nějaké kravinky motoru - 7500kč
Letní pneu - 1000kč(sezonu ještě odjezdí)
Spojka Převodový olej - 6340kč
Převodovka 2000kč + práce 1500kč
sem tam mírná koroze,odpovídá stáří
za celou dobu jsem do toho vrazil bezmála 50 000kč-je mi jasné že to za tu cenu neprodám
předem díky za rady
za 10-15tisíc by to mohlo jít z domu docela rychle pokud je to ve slušným stavu a neni to schnilý
No díry nikde nejsou jenom podběhy trosku interier dobrý,jde o to že mi odešla převodovka-pískala tak jsem koupil jinou,při zkoušce nepískala projížděl jsem jí ve vraku,no a teď jí mám v autě a píská 1ka 2ka 3ka,4ka a 5ka jsou v klidu tak váhám jestli to prodat ještě když je to pojízdný
Já myslím, že byste za to mohl dostat i 278.000,-, ale pokud najdete slušnější vrakoviště, tak klidně máte 1.500,- Kč jistých.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.