Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malý TP - cvak

Od: ecik* odpovědí: 7 změna:

Zdravim =o)

chci se zeptat, zda můžu jezdit s techničákem, který je cvaklý ( auto je v odhlášce na mě)..

co se mi může stát při kontrole PČR? je za to nějaká pokuta?

a co když pujdu na magistrát časem (třeba za měsíc) auto doregistrovat.. budu platit nějakou pokutu že jsem to nesplnil v tom jednom měsíci? děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

Budete platit pokutu, kdo hodlá auto registrovat, ten má auto přihlásít, nechápu proč se neustále vyptáváte na to, zda skutečně máte či nemáte plnit své zákonné povinnosti...

davee*
hodnocení

0x

Zákon vám ukládá do 10 pracovních dnů vozidlo doregistrovat pokud tak neučiníte tak vám při doregistrování žádná sankce nehrozí. Pokud budete vozidlo takhle provozovat tak vám může policista při silniční kontrole dát pokutu to vše

ecik*
hodnocení

a můžou mi TP sebrat :?

doplněno 12.04.13 18:02:

?

nu*

ane, seberou ho při registraci a dostanete nový s Vašim jménem

ecik*
hodnocení

já myslím jestli pčr ho muze sebrat pri kontrole

cyril*

Ano, může.

buss
hodnocení

0x

A jaký "TP" je na mysli? TP se přece nevozí. Zřejmě máte na mysli ORV, znamená to, že není dotažen evidenční úkon do konce. Auto "visí" a je možno udělit sankci. Vizte do z. 56/2001 kde jsou uloženy povinnosti a jeho neznalost neomlouvá..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]