Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

BMW kontrola km

Od: trapak odpovědí: 9 změna:

zdravim,

da sa podla vinka niekde v BMW servise zistit skutocny pocet km, resp udaje... alebo podla servisky?

diky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkakubek
08.04.13 22:24
hodnocení

0x

da

gocars*
hodnocení

0x

Konkrétně u BMW se zjišťují kilometry i z klíčku ;)

daniel03

gocars a jak se to z toho klíčku pozná?

gocars*

Z klíčku to vyčtou v autorizovaném servise BMW ;)

nutt*
hodnocení

0x
Zdravim podle VIN ti zjisti kdy byla dělaná jaká oprava či servis a při jakých km a podle toho si přibližně zjistíš zda kilometry sedí.
erikch*

pokud není AJ tvůj nepřítel,zde zjistíš vše,včetně čehokoli co bys na své BMW kdy sháněl... realoem.com/...

trapak

ok, chcem si teda overit km na tomto aute:

auto.bazos.cz/...

zadal som poslednych 7 znakov a vyskocilo mi toto:

realoem.com/...

je to pekne ze vidim vybavim, country packet, etc... ale to co ma zaujima nevidim, a to ukony co boli na tom aute robene...

nevím o tom že by servisacka databaze byla volně dostupná.. aspon ja jsem to nikdy nenašel... jen vin dekodery ...musíš vzít vin a zajít do servisu

trapak

aha, takze autorizovany servis BMW mi to da? a kolko si za to asi pytaju?

dik

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]