Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brzdový systém Girling nebo TRW

Od: requied® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

chystám se na výměnu brzdových destiček na Renault Thalie II 2009, 1,2l.

Při hledání nových destiček, jsem zjistil že prodejci (elit a kelly) pro tento automobil nabízejí dva různé brzdné systémy - Girling nebo TRW.

Je možné tyto dva systémy zaměnit, případně v čem se liší a jak zjistím který opravdu potřebuji?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x

zaměnit jeden s druhým nelze(bez výměn třmenů)-takže zcela jednoduše,tam kde budeš kupovat,se domluv a oproti záloze vezmi oboje(oba systémy)-na místě pak po sundání kola podle reality vezmeš tu či onu krabičku s deskama,vyměníš a v pondělí ty jedny desky oproti domluvené záloze vrátíš origo zabalené...Dělám to tak zcela běžně a není problém...Jo a až budeš sundavat třmen-nezapomen promazat čepy třmenu(to jsou ty pod malými prachovkami) a stejně tak samotný píst třmenu,je to alfa omega správné funkce brzd...

hodnocení

To je právě to čemu se chci vyhnout :)

Pokud neexistuje ale jiná varianta, tak mi nic jiného asi nezbyde než to prostě zkusit.

erikch*

proč-je to o domluvě...,jinak šupky hupky hever,kolo dolu a pořádně kouknout(je tam rozdíl v zobáčcích)...,pro mně osobně je jednoduší domluva než zbytečně hever,kolo atd.,ale každej jsme jinej...*frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]