Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brzdové válečky škoda 1000MB

Od: jura32* odpovědí: 4 změna:

Zdravím všechny pěkně,měl bych otázku,pasují brzdové válečky ze škoda 130 rapid na škoda 1000 Mb.?Někde jsem četl na fóru že by měli ale chcu si být jistý než je koupím. Válečky jsou průměr 22mm.dají se použít z jiného auta nebo musím koupit origo,je to na traktůrka děkuji za odpověd.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

1x

Brzdové válečky jsou shodné až po Favorit do roku výroby 93.

Více zde: renovace-skoda1000mb.webn/...

ar*
hodnocení

0x

Rozteč šroubů,která váleček drží je stejná (tuším 34mm ,ale možá se už pletu), jen origo "embéčka" používaly válčky s vrtáním 19 mm, ale i tyhle 22mm tam jdou napasovat. Na předku byly válečky 25,5 mm.

jura32*
hodnocení

Mám to na traktůrka.je tam předek a zadek z embéčka,ve předu a vzadu byli válečky průměr 22mm,a ještě by mě zajímalo jestli budou pasovat brzd.čelisti ze škody ze 1000-130 škodovky.

hanher*

Zadní čelisti jestli se nemýlím by pasovat neměli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]