Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová Octavia III RS natočena - postih?

Od: rapid® odpovědí: 6 změna:

dobrý den dnes sem natočil dve nové octavie RS, hrozí neco za to když to dám portálu auto.cz? nebo to mám nechat pro sebe ;) sem jak malej ale když sem je videl hnal sem se za nima, a boužel to tam mam zaznemaný že sem jel 170 za nia a vedle nich, navic me ta ženska docela dosti vybrždovala ze 170 sem musel raůidne brzdit na 120 a pořád se snažila se dostat za mě a pak zase naopak mi ujet je to vubec dovoleno byt jsou to testovací prototypy? nebo by měly dodržovat taky předpisy? je mi jasné že se mě mužou dát postich za rychlou jízdu (natáčel bratr) ale co za to nahrání a dání na intrnet?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Pro ně platí stejný předpisy jako pro každýho jinýho. Jestli se bojíš že tě budou policajti hledat podle ip adresy a netoužíš po slávě že je to tvoje dílo můžeš použít program tipu HideMyAss nebo jiný anonymizér který tě na několikrát přesměruje a po ukončení spojení cestu zruší takže je téměř nemožné původce uploadu dohledat. Anonymouse.org třeba.

albatros498022*
hodnocení

0x

Za zvěřejnění tobě nehrozí nic to spíš těm co se natočit nechali, jinak použil postup odkazu nahoře a pohoda.

doplněno 06.04.13 15:19:

Pak hoď odkaz rád se kouknu.

erikch*
hodnocení

0x

neměli náhodou ta auta Fkové značky,pokud ne(to je jediná vyjímka,testovací RZ) tak jak uznáš za vhodné...

hodnocení

měly F a byly zelený písmena na bílim podkladu, a jaký vyjímky myslíš?

Dnes uz zadna oficialni vyjimka neexistuje. Drive skutecne slo legalne testovat dokonce i skodovacke rally specialy za provozu na komunikacich se zelenou znackou. Dneska je spise uz pouze policie v okoli MB nechava na pokoji, ale jinak pro ne plati pravidla jako pro kohokoliv jineho.

erikch*

to je právě omyl-ony testovací RZ platí stále,krom automobilky je může mít kdokoli,ale stojí neskutečný rance je získat,mají mj. tu vyjímku v max.rychlosti mimo obec,info přímo od jednoho známého z "pilotů" vrchlabské pobočky škodovky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]