Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nesviti svetlo

Od: sanka* odpovědí: 7 změna:
Ahoj,prosim muzete mi poradit,nesviti mi potkavaci svetlo na leve predni strane,ale kdyz rozsvitim svetlo na dalku,tak sviti normalne potkavaci i na dalku,nevite cim by to mohlo byt?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Zkuste vyměnit žárovku, zkontrolovat pojistky. Mě pomohla výměna žárovky.

sanka*

No,žárovka je vyměněná,ale teď mám ještě horší problém.. :) Když jsem jsem poprvé měnil v tom světle žárovku,asi rok zpátky,tak když jsem oddělal ten kryt,tak to bylo vyložené igelitkou a před tím byl smirkový papír,asi aby se to nehřálo..Opravdu paráda tohle zjistit,auto jsem kupoval ojeté,potom jsem tam místo igelitky a papíru dal ohnutý plíšek ze svíčky,přišlo mi to lepší..No jenže potom jsem musel jít na technickou a tam řekli,že to světlo nejde seřídit a nějak to asi študovali a všimli si toho plíšku a řekli,že to být nemůže..Nakonec jsem ohnul takový drátek,který se tam zachytával za háček a pomocí šroubku ho našrouboval do plastu,kam se měl zachytávat,to drželo a prošlo to i technickou a bylo to v pohodě..Ale včera když jsem to měnil,tak se odlomil ten kousek plastu a není za co to zachytit..Takže musím buď koupit světlo,nebo to zase nečím dobře podložit..Nechápu,jak to mohli zjistit na té TK,to oni musí takhle nějak složitě nastavovat?No ale hlavně prosím,čím by to dalo dobře podložit?Teď tam mám alobal a před to jsem taky dal šmirkový papír..Ani nevím,jestli to tam u toho nějak hrozí,ale aby to nevodilo a něco se tam nepokazilo..Děkuji za všechny rady..

v tomto případě doporučuju koupit nové světlo ;)
sanka*
No ja ted bohuzel na nove nemam.. :) Proto by jsem potreboval nejak poradit,jestli tam dat treba drivko,ale to aby zase nehralo..Nebo ten alobal,ale to aby tam taky treba nevadilo,ze je vodivy,ikdyz tam to asi nevadi,ze by to vodilo,nebo jo?Jakoze tam jsou draty a tak,ale nemyslim si,ze by to necemu vadilo,ne?
sanka*
hodnocení

Prosim nemate nekdo nejaky tip? :)
erikch*

o jaký jde model auta,a která z "pacek" je ulomená...?

sanka*

Je to Seat Cordoba 99-02,na světle je takový háček,který se tam zahákává za háček..Neumím to moc dobře popsat,každopádně v místě,kde byl ten háček to prasklo a není za co to přidělat,nebo kam něco našroubovat..Nakonec jsem to vycpal alobalem a drží to,akorát se mi mi zdá světlo v noci zajízdy malinko zdeformované,ale je možné že jsem sním hnul a je jenom rozštelované.. :) Kamarád říkal,že by alobal asi není dobrý,ale mě to teda přijde lepší,že to vycpat taškou..On pořád říká,aby něco nezkratovalo,ale podle mě tam není co,jsou tam dráty v izolaci a plasty..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]