Nejste přihlášen/a.
Jeste jednou teda obema diky
Jen doplním předchozí dvě správné odovědí . Není to minivan ,na to je to moooc velké auto,minivan je třeba opel aquila (nwn zda správně!) Espace je MPV ,dokonce v první generaci dle motorostických novinářů jeho 1. generace je zakladatel třídy MPV
jen doplním-v Evropě,japonci už koncem 70.let mastili-ted si nevzpomenu na název,ale něco jako Toyota Previa,resp.předchůdce...A jinak k tomuhle Espace-zvenku je fakt pěkněj(je to ale individuální) a zvenku v laminátu,ale pozor na vnitřek-budíky uprostřed,před volantem schránka...,je to teda o zvyku-mně to docela trvalo-přivezl jsem si tenkrát 3.0 V6 v manuálu(raritka) za hubičku i s plynem no a vždycky když jsem si zpočátku sednul dovnitř(nebyl jsem zvyklej),tak říkám dobrý,kárka super,za super kačky,tak hold budíky uprostřed...
Není to minivan ,na to je to moooc velké autoTakhle na obrazku to vypada velke zhruba stejne jako typicky americky minivan (napr. Dodge/Plymouth Voyager/Caravan, ...).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.