Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,můžete mě poradit jaké auto do 150 000?
Dojíždím každý den cca 20 km ale zatím vždy s benzínovým motorem..A ješte jsem byl zvyklý že jsem to auto měl vždy snížený..Ne až na zemi ale celkem o dost..už jsem si na to zvyk..Můžete to být celkem cokoliv ale chci poraditco za ty peníze můžu dostat a bude to kvalitní...Samozřejmě do tý částky nepočítam servis sport.podvozek...Díky moc..
Ford Fusion 1.4 16V nebo 1.6 16V ;
Opel Astra H (Combi) 1.4 16V, 1.6 16V, 1.8 16V ;
Opel Meriva motor jako Astra ...;
Peugeot -teda ne, to už jsem vyčetla, ale já bych k těm francouzům tak skeptická možná nebyla))
doplněno 04.04.13 18:06:To je dost aut do 150tis, to by se ještě dalo vybírat.
Se mi moc líbilo jedno auto v bazaru, nic jsem na něm extra špatného neviděla,tak pro sichr šel se mnou známý automechanik a ten jen projel pohledem auto , a už to začalo, přej náraz šel tudma , tady to je spravováno, dál ruku zespodu a měl udrolený lak na ruce...Prodejce si nervně zapálil a že se domluvíme, nekoupila jsem , ale kdyby se mnou nešel , tak ho koupím.
No, jo profesionál v oboru je k nezaplacení ))
na 20 km stačí Yaris, je chytrý a věčný, a komu vadí budík který někomu připadá jako když se dívá do studny, ten si může pořídit sportovního yarise, má sportovní motor, sportovní budík i sedačky, a jede jako pila
v čr nejsou, ale v SRN se dá sehnat pěkný kousek
také jsem se projel "sportovním"nissanem micra, stačí trochu silnější motor než 1.2 a fóbie se nechytá
mimochodem nedávno jsem předjel cestou z pošty litrovým yarisem i naftové Vento
Yaríííííííííííííííííííííííííííís
doplněno 04.04.13 18:15:
Bmw e46 328/330i si myslim je dobra volba, porad je jeho spolehlivoat lepsi nez cokoliv co dnes koupis a jeste k tomu te bude bavit. V m-paketu je myslim docela snizeny i podvozek, ale uz tak je to auto docela nizko (hlavne v kupe verzi, ale ta bude asi trosicku drazsi). horsi je sehnat nejake poradne u nas v CR, spis bych se podival do NDR Jestli 328 nebo 330 to je otazka jak moc si ochotny obetovat 30kW za lepsi reakce plynu a vetsi spolehlivosti pri ostre jizde. Urcite nekupovat nic slabsiho, zere to stejne a nejede to, s timhle se da jet pianko i za 7-8l. A ani kdyz to zenes tak spotreba neni katastrofalni, max 13l. A jestli 1,6Mpi co zere 10l nebo tohle, to uz je na tobe
podvozek taky super. bohuzel reakce lidi muzou byt dost negativni tak se priprav
Hodne stesti pri vyberu!
Dobrý den, pro určení zajímavého modelu, to chce alspoň znát tyto otázky...
20km celkově, nebo jen tam?
Chcete tedy naftu a nebo benzín?
Spokojíte se s obyčejným autem, nebo něco svižnějšího?
Hatch? Kombi? Kupé? 5 dveřák nebo může být i 3 dveřák?
Jakou roli u Vás hraje spotřeba?
Co od auta čekáte? Má být originální, svižné, má Vás bavit?
Díky
Díky všem..Abych to upřesnil...cca 20 km denně-celkově...Může to být jakokoliv karoserie(krom kabria)...Benzín x Nafta-neřeším,když se chci svézt tak na spotřebu nekoukám..A jestli to má být neokoukané auto je mi celkem jedno,protože já si ho vždycky doladím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.