Nejste přihlášen/a.
Tak buď pojedu sídlištěm, je to 8 km - ale semafory/chodci/busy mě budou brzdit.
Anebo to vezmu zčásti po Jižní spojce, to bude 10.5 km, ale mám to pak skoro bez semaforů.
Je ta druhá varianta lepší pro motor, a asi i spotřeba bude nižší...? A tak sice více kilometrů, ale nakonec cena nižší?
Díky.
Po jižní spojce zařadíš 5 a jen ji lechtáš , spotřeba minimální ,
na semaforech pořád řadíš , zastavuješ , rozjíždíš , za mě po JS
doplněno 04.04.13 13:23:Já taktéž.
jizni spojka je jasna volba.
hlavne si usetris spojku, benzin, cas, brzdy no vsechno. to co se meni na autech jezdenych v praze po 70tis/km jini meni po okrskach a dalnicich ve 200TIS km.
no to zalezi zda na ty otacky jezdis do kopce a auto je v zaberu. a nebo jestli to jen lechtas po rovince a z kopce.
hlavne podle niku fiat2005 predpokladam, ze mas fiata, tim padem s tebou sympatizuji a verim, ze jezdis spravne a podle uchy by jsi slysel ze mas preradit fiat ma nesmrtelne motory
Záleží na tom, kdy pojedeš - ve špičce může být JS ucpaná, takže jde o pomalu popojíždějící parkoviště.
Pokud ale mimo špičku, ujedeš 10,5 km za cca 7-8 minut a v pohodě, bez zrychlování a brždění.
Sídlištěm, se ´světly´ a chodci, ti to bude trvat 15-20 minut.
Za mne - JS...
doplněno 04.04.13 13:45:Ve tři-čtyři odpoledne není o čem přemýšlet - ´patlat´ se namísto jižní spojky přes Krč, Libuš a Modřany je děsnej ´vopruz´.
Ne špička, ve tři- čtyři odpol. jezdím, to je krásně průjezdná a navíc je to z kopce! Krč-Braník
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.