Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě auta od cizince

Od: ukrim odpovědí: 14 změna:
Je prý z Anglie a chce mi prodat auto prostřednictvím dopravce, kdy se nějaká částka složí u třetí strany a po odsouhlasení se doplatí zbytek. Dá se to ale taky vrátit.
Ví někdo, jak to funguje? Díky.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

1x

Tak do toho bych nešel. Složíš nějaké peníze za něco, cos nikdy neviděl? Když ti je pak nevrátí, tak budeš lítat po soudech nebo hledat, o koho se vůbec jednalo? A určitě to je auto za supermegahafo lacino. No, každý svého štěstí strůjcem.

laybor*
hodnocení

0x

Jak to funguje?

NEFUNGUJE TO - příjdeš jen o peníze , tisíckrát známý trik .

doplněno 04.04.13 09:50:

Na Sbazaru je to tisíckrát probrané - PODVOD

hodnocení

0x

todle se mi nelíbí a nešel bych do toho to je cesta jak přijít o peníze *cteni*

a druhá věc auto s anglie? tyto vozy maj řízení na druhý straně tedy v pravo na to pozor!

gocars*
hodnocení

0x

Nikdy neposílat peníze předem, NIKDY! ;)

ukrim
hodnocení

Peníze se předávaj současně s tím, že převezmu auto na určitou dobu k otestování.

Jinak s tím autem jezdil v Česku.

9j9w9kazol
hodnocení

0x

Protože neuvádíš žádné bližší informace, tak nelze radit.

Pomáhal jsem kupovat auto z Anglie. Využily jsme služeb polské "přepravní" firmy, která nám auto na podvalu dopravila až před barák. Dopředu chtěli 30% (cca 100tis kč) nevratnou zálohu ceny auta , aby jim to pokrylo náklady na přepravu a riziko v případě nepřevzetí.

Vše proběhlo bez problémů. *placni*

petr123*
hodnocení

0x

Funguje to tak, že zaplatíš nejrůznější "poplatky" a pak už auto ani prodejce neuvidíš. Je to známý podvod.

nu*
hodnocení

0x

Funguje to, auto je pěkné, cena o 1/3 nižší než v ČR a ty potřebuješ jezdit.

Angličané jsou bohatí a proč si nezahrát an charitu a neobšťastnit chudého čecha...nejlépe Octavií, která pochází z čech, byla odvezena do Anglie a teď je chudinka nevyužitá...

Dalším zaručeným ostrovním zdrojem Octavií je Bouvetův ostrov...také vřele doporučuji

To Nu - nebyl jsem v GB,ale kolega tam nějaký pátek (asi tak předposledních 5 let pracoval-dle jeho slov se tam daj sehnat dobrá auta a relativně levně, takže je to OK ,ALE jen pokud je třeba jezdit v Anglii a nikoliv v kontinentální evropě!Potom už to že jsou levná neplatí!

gocars*

Je to tak, v GB jsou opravdu auta skoro za hubičku, bohužel dost lidí toho využívá, denně pak člověk naráží na klasický trik podvodníků ;)

"Jsem doktor, co se na rychlo musel odstěhovat z Londýna do Moskvy, ale auto jsem nechal v Londýně, proto ho prodávám pod cenou, aby tam nezavazelo "

Navíc vše přeloženo přes Google *smich*

buss
hodnocení

0x

Nikdo neví, kdo se za tímto skrývá, tož jak radit? Víra üzdravuje...

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Ukrime,zkus to.Rozšíříš tím řady skokanů na špek.A že jich není málo.

cyril*
hodnocení

0x

Jak to funguje ví nejlépe ten, co se Vám to snaží "prodat"! *smich*

achci*
hodnocení

0x

Ani mu nepište..cena lákavá ze? Ale nedělejte to! Ja našla pekny bmw cen nízká bez spz a kdyz sem slyšela jak funguji ti podvodníci no hrůza ruce pryc!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]