Nejste přihlášen/a.
Protože neuvádíš žádné bližší informace, tak nelze radit.
Pomáhal jsem kupovat auto z Anglie. Využily jsme služeb polské "přepravní" firmy, která nám auto na podvalu dopravila až před barák. Dopředu chtěli 30% (cca 100tis kč) nevratnou zálohu ceny auta , aby jim to pokrylo náklady na přepravu a riziko v případě nepřevzetí.
Vše proběhlo bez problémů.
Funguje to, auto je pěkné, cena o 1/3 nižší než v ČR a ty potřebuješ jezdit.
Angličané jsou bohatí a proč si nezahrát an charitu a neobšťastnit chudého čecha...nejlépe Octavií, která pochází z čech, byla odvezena do Anglie a teď je chudinka nevyužitá...
Dalším zaručeným ostrovním zdrojem Octavií je Bouvetův ostrov...také vřele doporučuji
To Nu - nebyl jsem v GB,ale kolega tam nějaký pátek (asi tak předposledních 5 let pracoval-dle jeho slov se tam daj sehnat dobrá auta a relativně levně, takže je to OK ,ALE jen pokud je třeba jezdit v Anglii a nikoliv v kontinentální evropě!Potom už to že jsou levná neplatí!
Je to tak, v GB jsou opravdu auta skoro za hubičku, bohužel dost lidí toho využívá, denně pak člověk naráží na klasický trik podvodníků
"Jsem doktor, co se na rychlo musel odstěhovat z Londýna do Moskvy, ale auto jsem nechal v Londýně, proto ho prodávám pod cenou, aby tam nezavazelo "
Navíc vše přeloženo přes Google
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.