Nejste přihlášen/a.
Zdravím , chci se zeptat jak by se mohla pohybovat cena "simeringů" jestli jdou teda vyměnit ( špatně startuje ) .. Děkuji
Nevím, které máš konkrétně na mysli, ale to je v podstatě jedno. Vyměnit jde každý a když ho seženeš v Rubenské prodejně, tak se pohybujou v řádu desetikorun.
dobře díky ale oni sou uvnitř motoru že? Asi bude lepší kdyby to dal do nějakého servisu na vyměnění , nebo to můžu udělat i sám? Mám něco se startováním , není to baterkou . karbec sem vyčistil , svíčka háže jiskru krásně .. Takže to bude asi tím
tak už jsem ti psal že to asi přisává okolo kliky,pak to špatně startuje,pokud budeš dávat nové pozjisti co tam má být,normál černé nemá smysl,lepší originály nebo aspon silikonáky jsou lepší(dražší),ted jsem řeba dělal korádo ten samý problém motor dlouho stál,symeringy ko,originál je dvoubřitý a někdo tam narval jednoduché.tak že nejlepší origo a zkontrolovat ložiska kliku atd,je to vlastně go motoru jak to rozpůlíš.nemá cenu to nějak bastit když už to bude rozdělané
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.