Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyplati se prodat nebo hodit do srotu? Plechy

Od: petrpan* odpovědí: 9 změna:

Zdravim mam doma sadu plechacu 13" na feldu a nevim co koukam po bazosi tak zda se nevyplati je hodit do srotu. Nevim co vyjde lip. Poradte Dekuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý večer

nedávno jsem narazila na stránky nevyhazujto.cz, tam se dávají věci za odvoz, takže kdybyste nesehnal kupce, tak je můžete udat třeba tam :) Už jsem tam sehnala třeba přítelovi přebytky pivních tácků, ze kterých měl fakt radost :)

03.04.13 20:27
hodnocení

0x

šrot

iwep9

Před týdnem jsem prodal sadu disků na feldu za 800kč. Není to moc, ale dostal jsem je zdarma. Tak aspoň mi to zaplatí večeři s přítelkyní.

hodnocení

0x

pokus sou pěkný tak třeba hodit na bazoš pokud je to rezavej hnus tak bud darovat nebo zahodit :)

buss
hodnocení

0x

Tak si říkám proč se ptát, když inzeráty jsou zdarma?

albatros498022*
hodnocení

0x

Říká se, že každá věc si najde svého kupce tak proč to nezkusit, když inzerce je zdarma. Za zkoušku se nic nedá a do šrotu se dají dát vždycky.

danecekdan*
hodnocení

0x

Všechno má svého kupce, když člověk není zlatokop...*placni*

imrous*
hodnocení

0x

Ahoj. Před měsícem jsem ty samé prodal na bazoší za 1200Kč. Byly na nich gumy cca 50% sjetý.*palec*

martinxx1

jo taky jsem koupil plecháče s letníma a plecháče mi zustaly a taky je nemužu prodat,vyhazovat je nechci,jsou pekné a nezrezlé jsou to 13"z forda;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]