Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,
chtěl bych se zeptat na jednu otázku, která mě trápí již nějakou dobu. Máme v rodině Octavii 1.8T z roku 98, která má najeto poctivých 213tis. Máme ji od začátku a to jako rodinné auto. Má pravidelný servis, nic ji není. při 180tis. dostala nové turbo. Jezdí se s ní naprosto normálně, nijak se na ni nešlape (jako je to u tohoto motoru časté) a "hýčká se." Trápí mě otázka, jestli, až mi doslouží Felda za pár let, mám shánět nové auto, nebo se mám pokusit získat od otce Octavii. Počítám, že bude mít najeto v té době třeba 250tis. Jde mi o to, jestli mám začít přemášlet nad nějakým jiným autem nebo počkat, až bude možnost převzít Oktávu a jezdit s ní dál, protože jsem na ní zvyklý a je to pro mě dobré auto. Poraďte někdo, jestli máte s touhle motorizací zkušenosti a víte, kolik vydrží. Podotýkám, že jí zatím nic není a bez problému se s ní jezdí na zahraniční dovolené a je na 100% spolehlivá a bez problémů. Díky.
snad nejvíc trpí na zanášení sacího koše... někdo to čistí pomalu při každé vyměně oleje.. turbo je zánovní, záleží co spojka, ale spíš by mě trápilo v jakem stavu bude za tu dobu kastle.. tohle ještě myslím není pozink...jinak si myslím že by nemusel být problém.. pokud se tam lije olej co tam patří tak je to ok... však uvidíš jestli se to nezačne časem sypat...jinak ti asi nikdo nedokaže řict v jakem stavu to bude..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.