Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás,
hledám, kdo je výrobcem značky autobaterií XT Battery Premium, ale neúspěšně. Velice by mě to zajímalo. Ví někdo?
Díky Pavel
I ty nejlevnější baterie, které lze koupit např. v Tescu, vyrábí skutečně Varta, jedná se o druhovýrobu.
Co je to "druhovýroba" při výrobě akumulátorů?
doplněno 05.04.13 02:30:Nedívím se, že odpovídáte "nerad". Zaručené informace z agetury JPP jsou toho zářivým příkladem.
Zrovna Vám, sice nerad, ale odpovím.
Druhovýrobová baterie je téměř celá vyrobena z již recyklovaných baterií, a její obal má vesměs černou barvu.
Např. do nových Škodovek se nedávají takovéto baterie, ale "funglovky", které mají spodní část baterie bílou.
Toto objasnění jsem slyšel při nakládce ve výrobě baterií v Mladé Boleslavi od pána, který v tomto oboru pracuje již několik desetiletí.
doplněno 05.04.13 02:38:Právě tohle jsem čekal, nedělejte nejchytřejšího a neberte každého za slovo.
Rada je velice jednoduchá, přestaňte psát hlouposti, které nemáte jak dokázat a nebude zapotřebí na ně upozorňovat ani vytvářet v někom pocity méněcennosti.
doplněno 05.04.13 06:34: S kydama jste si začal vy a dohadovat se není o čem, když dojdou argumenty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.