Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám VW Golfa s motorem 1.9 TDi-PD 96kw..A chtěl bych mu zvýšit výkon..Stačí pár koníku..Známej mi poradil chiptuning ale u nafťáka prý zničí motor..Tak mi poraďte jak a co udělat...díky..
Co to je za strasnou hovadinu? co jineho je vhodnejsi pro chip nez nafta? co jineho nez TDI? a co tuplem jineho nez PDcko? autos velkym potencionalem! je tady vela moznosti jak upravit vykon vysoko nad 200 koni. jen chipem se dostanes na 170
Fiatbrava - píšeš zmatky
opotřebované vstřikovače s nízkými otevíracími tlaky nezvládnou rozprášit větší dávku, dojde k dostřiku paliva na dno pístu a k jeho propálení , pak si k vůli zvýšenému výkonu koupí nový motor.
pokud je vše v pořádku tak se čipovat dá .
doplněno 02.04.13 14:33:Čiptuning je jinak cesta , jak vytěžit z motoru rezervy kterých je v něm bohatě, jen výrobce automobilu je nechce ze své zlomyslnosti či opatrnosti nechat využít.
To neni zmatek. odpovedel sem tak jak to podal. to ze znici motor je mozny i bez chiptuningu na nekvalitni naftu nebo nespravne pouzivani. je jasny,ze musi byt vs ev dobre kondici o tom neni debat. ja to taky resim a prvni si overim stav motoru
Také si budu nechávat chipovat svého Passata (i když né TDi), ale byla mi doporučena stránka tdichip.cz/..., takže ti to snad také pomůže.
čipovat jen u těch co to umí! jinak se ti může stát že ti odejde ŘJ ted sem řešil nedávno čipovanou oktu klekla za jízdy klekla jí ŘJ
tak yuž jsem viděl krásně naprasený chip jak od malého děcka... fakt jedině k někomu s brzdou a dobrýma referencema.. já mám nejblíž TDIFUN.cz
Ja mam na druhym konci republiky vsechno krom par vyjimek chtel sem brzdu a zrovna tato mistni firma se mi nepozdava.
steinberger.cz/... maji brzdu pisou,ze odbrzdeni auta stoji 1500,ale odbrzdeni auta co u nich upravujete 2 tis. podivne opravdu. taky bych raci zminovane firmy. me by zajimalo jetsli to auto opravdu ladi nebo jen prehraji mapu kdyz pisou hodinu az 2.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.