Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
hledám pomoc při volbě automobilu _ o autech vím poměrně dost, mám sečteny stovky stran recenzí a článků o všem co má čtyři kolaJ, nyní stojím před volbou nového rodinného vozu, vybírám z řad ojetin (nejsem milionář a Dacii a Thalii jsem zavrhl), rozpočet na koupi je cca zákl. cena základní Thálie _ takže max 150tis, s náklady na počáteční servis samozřejmě počítám. A teď z čeho vybírám?
Fabia2 Combi, Octavia II Combi _ obé s motorizací 1,9TDI PD 77kw, u fabky ještě zvažuji 1,6 TDI a třetí kandidát je Focus 2,0TDCI s 6kvalty a 100kw
Nájezd mám sice do 20tkm, ale na naftě jsem již "závislák" prostě jsem si navykl na tah od nízkých otáček a jelikož auto budu využívat z velké části na dálnici, tak diesel beru jako výhodu, za případný dražší servis si klidně připlatím J
Teď mi jde o to, zda je lepší Focus, který má bezesporu kultivovanější motor, 6 rychlostí a prý _ a to je i dotaz "zázračné" jízdní vlastnosti _ oproti Octě prý zásadní rozdíl nebo radší česká klasika podle hesla za více peněz méně muziky
a rozdíl v jízdních vlastnostech TOYOTY a Focuse? Má Avensisi, mazda 6, accord PDF? Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.