Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ČPK odpor proti vyzvě

Od: banik odpovědí: 7 změna:

zdravím, došel mi douho očekaváná výzva auta ktere jsem prodal v polopřevodu.smlouvu mam a vim jak postupovat, potřeboval bych ale poradit s nějakýma moudrýma větama kterým jim slušně říct at se s tím jdou bodnout. případně co jste psali vy a uspěli jste. a jak zní ten zakon o ochraně osobních udaju třetí osoby.?díky moc.Ať se daří...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

laso
hodnocení

0x

No já jsem jim poslal kopii kupní smlouvy a napsal něco v tom smyslu, že ode dne prodeje a předání auta kupci mě ani o autu a ani o novém majiteli není nic známo. A ať se tedy obrátí na něj. Od té doby se nikdo neozval. Jo a poslal jsem to jak dopisem, tak na jejich internetové stránky.

erikch*

s ochranou os.údajů (zák.č.101/2000 Sb.) je to tak,že nikdo nesmí sdělovat os.údaje kohokoliv(pokud už je zná) třetí osobě-krom policie,st.zastupitelství a soudů(což ČKP není ani jedno)-takže v kopii k.smlouvy začernit vše krom jména kupujícího-a do dopisu ČKP sdělit,že je tak učiněno v souladu s tímto zákonem(ochrana os.údajů)-nerad byste porušoval zákon...Pokud se ještě ozvou,že vámi odeslané "nelze akceptovat"-fajn reagovat stejně a stejně jako oni dělají bubáky,tak navíc připsat poznámku,že oslovíte nejrenomovanějšího(rozuměj nejdražšího) právního zástupce v okolí a společně se rád sejdete u soudu,i právní zástuupce si rád vydělá,jelikož veškeré náklady hradí neúspěšná strana soudní pře a obáváte se,že díky kupní smlouvě v souladu s platnou legislativou vy nebudete tou neúspěšnou stranou,takže jestli chtějí i nadále mrhat fin.prostředky,vy s tím nemáte problém...Takhle nějak v kostce reaguju já,zatím se 100% úspěšností...Jinak to s těma parazitama ani nejde...

it5wy

Každý právník je v případě prohry stejně drahý. Řídí se to vyhláškou.*smich*

doplněno 31.03.13 14:29:

@erikch Tvé právní povědomí je hodně slabé. Rád se s tebou potkám u soudu :) Nevíš o čem píšeš.

erikch*

-to je právě velký omyl-bohužel s tím mám i reálné zkušenosti a je sakra rozdíl zda vás zastupuje Judr.Franta Okurka nebo třeba Judr.Tomáš Sokol...,a o tomhle to je,ne o vyhláškách...*frajer*

buss
hodnocení

0x

Zák. 168/199í - Zánik pojištění odpovědnosti..., nebo prokázat, že vozidlp nebylo provozováno...

hodnocení

0x

Jednoduše-na jejich stránky (adresa v obsílce) jsem poslal sken Kupní smlouvy,sken smlouvy pronájmu a vyplněný ten jejich dotazník-nic víc,nic míň!po necelých 14 dnech poslali přípis že to akceptovali!

PS prodal jsem napůl nepojízdné auto s vysypanýma brzdama a bez TK. a bez převodu s smlouvou,respektive dodatkem u pronájmu,kde jsem zakotvil povinnosti kupujícího (uzavřít PR-neprodlěně,po opravě udělat E a STK)

banik
hodnocení

0x

díky moc chlapi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]