Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatný chod motoru na benzín, plyn ok

Od: erik8 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Mám Daewoo Nexii rok 97. Jezdím i na plyn a jsem zpokojen. Mám problém když nastartuji studený motor a jedu za jízdy spíše v menší rychlosti vzniká cukání motoru ale se zvyšující teplotou motoru cukání zanikne. Tento stav vzniká když jedu ještě na benzín potom systém přepne na plyn a problém zanikne. Svíčky jsem si namontoval které jsou vhodné na plyn. Stím že motor pracuje po krátkém zahřátí již na plyn. Kde je chyba? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

nevim co to je za motor ale toto zpusobuje zalepené vstřiky...

ub5nuz9g

A nebo třeba odcházejí čerpadlo a nebo zanesený filtr paliva a nebo špatné čidlo teploty a nebo špatná svíčka a nebo a nebo

Tohle ti nikdo na fóru nevyřeší, když nemáš základní znalosti v oboru. Takže doporučuji navštívit autoservis, než vyměníš 1/2 auta dle místních rad.:)

karel5*
hodnocení

Je to motor 55kw 1500ccm typ G15CFOHC.Je to složité vyčistění vstřiku? Děkuji.

albetr3
hodnocení

Je to motor 55kw 1500ccm Typ G15CFOHC. Je to složité vyčistění vstřiku? Dá se to udělat i bez servisu? Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]