Nejste přihlášen/a.
Včera jsem již podruhé navštívila myčku u OMV na Strakonické, Praha Malá Chuchle. Už podruhé jsem se tam "zasekla" - tj. uprostřed programu se vše zastavilo a nic to nedělalo. Telefonem jsem zavolala do čerpací stanice (nemohla jsem vylézt, vedle auta byly kartáče) a požádala obsluhu, aby s tím něco udělala. Když obsluha přišla, stáhla jsem okénko, abych vysvětlila, co se stalo. Místo jakéhokoli slova pán z obsluhy spustil opět kartáče, tj. mi to ohodilo vnitřek auta i mě. Zavřela jsem okénko a doufala, že už to bude fungovat. Omyl... Opět se kartáče zasekly. Po dalších pěti minutách jsem zatroubila, protože už jsem vážně nevěděla, jak dát najevo své rozladění. Nakonec bez jediného slova (tentokrát už jsem okénko neotevřela) spustili program znovu. Auto bylo celkem umyté, ale špatně vysušené, byly na něm fleky od mýdlové vodě a puch žumpy, jak někteří zmiňují byl cítit i vevnitř. Takže - příště si taky dám tu práci a auto si umyju sama. Do OMV Strakonická už NIKDY!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.