Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Protřebuji poradit s Motorem

Od: jakub232 odpovědí: 6 změna:

Dobry den ,dneska sem vytahl mašinu a jedu si jedu na ple otačky najednou mi začně motorka zpomalovat a Chrr jako by se něco kouslo za pulhodiny sem motorku nastartoval ale furt tam něco řinčelo ...Přemyšlel sem a došel sem ktomu že by mi došel olej nebo tak .

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Je to kouslý. Přidřelo se to.

laybor*
hodnocení

0x

Spíš benzín .

doplněno 28.03.13 22:29:

Může být zasraná tryska , cokoliv .

sanyo*

Řekl bych téměř najisto, že máte v motorce benzín bez oleje, když se zahřeje, začíná se zakousávat až přestane jet, po vychladnutí se to opakuje. Máte skutečnou jistotu, že je v benzínu v potřebném množství motorový olej?

ladaadal*
hodnocení

0x

Vytáhnul si mašinu. Myslíš lokomotivu na koleje, průmyslový vysavač na koberec nebo motorku? Co takhle nějaký typ, aby člověk věděl, jestli je to 2T, 4T a podobně? Došel olej kde? Máš 2T s přimícháváním?

nu*
hodnocení

0x

blahopřeju, přístí pohádku začni slovy...po dlouhé zimě jsme konečně dobil akumulátor do motorky, vyměnil jsem starý benzin za nový,m zkontroloval jsem olejovou náplň, promazal lanka atd...

tr
hodnocení

0x

Zravím, jak píší ostatní na 90% se to asi přidřelo. Ono ne nadarmo se po sezoně vytočí svíčka a dá se to válce olej a svíčka opět zašroubuje. Samozřejmě se k motorce na řídítka dá papír- Olej ve válci- nestartovat! aby chudák ojnici se při startu skrze nakopávačku neohnula. Na jaře je pak olej vytáhne stříkačkou (motor nemůže být zatuhlý), vyleje se staré palivo z nádrže a dá se čerstvé (staré palivo se nechává při odstávce motorky též, možno přidat trochu oleje, i když normálně není třeba- moto může být 4T, toto funguje jako ochrana nádrže před korozí). Poté se ještě vyčistí palivový systém a vzduch filtr, dobije baterie a až pak hurá na startování.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]