Nejste přihlášen/a.
Nevíte, zdali jsou nějaký samoopravny aut v Praze nebo v okolí? slyšel jsem že byl selfix, ale ten hned jak přišel, tak zase zkrachoval...
Co je to termín "samoopravna"? To jako že si vozidlo opravíte sám a ještě nekomu něco zaplatíte?
Přesně tak, dělaly to hodně bývalé svazarmy, ale poslední dobou jsem v okolí o ničem takovým neslyšel. Prostě si jakoby pronajmeš vybavenou dílnu. Pro šikovnýho chlapa z paneláku bez garáže to bylo ideální. Přijedeš, opravíš si, co potřebuješ, na všechno máš vercajk včetně zvedáku a dalších vychytávek, zaplatíš a jedeš pryč.
doplněno 29.03.13 05:41:Já si taky právě myslím, že vymizely stejně jako staré škůdky a fronty na pomeranče.
No, zní to hezky, ale smysl by to možná mělo u nějaké uzavřené komunity (členů klubu). Takhle u veřejnosti si to dovedu představit - kvalitní nářadí vymění za méně kvalitní, neznalostí práce to kvalitní zničí, pracoviště ušpiní a v závěru aby majitel tohoto servisu byl stále pozoru, aby mu nějaký expert nezačal svařovat autogenem nevypuštěnou benzínovou nádrž. Navíc málokdo (běžný uživatel) má potřebné know-how, například pro výměnu blatníku, takže by to chtělo také množství návodů a to nemluvím o diagnostice (nejsou jenom Škodovky). Samozřejmě nemluvím o výměně kol, oleje, filtru, chladící a brzdové kapaliny-to lze udělat právě i na tom parkovišti (zdarma).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.