Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
koupil jsem felicii a cca po týdnu jsem zjistil že je špatná převodovka (při zařazení na 2. stupeň škrká). Prodávajíci ji bez problému vyměnil. Auto jezdilo cca 2 měsíce a problém se objevil znovu. Informoval jsem prodávajícího a ten mě odbyl, že jde o běžné opotřebení s čímž nesouhlasím. Poraďte prosím co s tím, zda se má cenu soudit nebo tomám spravit na vlastní náklady.
dík za odpovědi.
Ono to vůbec nemusí být převodovkou ale spojkou. Upřímně skrytá vada to není, je to opotřebením. Soudem si moc nepomůžete , bude vás to stát více než felda.hodnota felicie je max 20 tis a to už musí být v top stavu. Já bych u auta za 20 tis záruku nikdy neposkytl
Tam je zákoná záruka 6 měsíců na skryté vady tj. ty na které nejde přijít při běžné prohlídce. A když už jednou stejnou vadu uznali a "opravili" tak by zatoměli ručit
to mi už řekli ale už mám něco najeřděný a nikdy sem tenhle problém neměl a to sem jim taky řekl
Asi proto,žes ještě neměl filcku.To přehazování přes zuby je u ní nemoc spojky.Pomalu se zavzdušnuje.
Felicie má tu neskutečnou "výhodu",že jich je nejvíc ,x desítek procent dílů vychází z Fáčka,takže možností je nepočítaně-převodovka má hodnotu (své) práce za níž si jí vymontuju(i na silnici před barákem hodinka práce) a stovku na pivko( za váhu hliníku)-alespon takhle to funguje u nás v Krkonoších...Řešit "skryté vady" u Felicie je přeci jen dnes trošku přitažené za vlasy...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.