Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skrytá vada?

Od: martin235* odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

koupil jsem felicii a cca po týdnu jsem zjistil že je špatná převodovka (při zařazení na 2. stupeň škrká). Prodávajíci ji bez problému vyměnil. Auto jezdilo cca 2 měsíce a problém se objevil znovu. Informoval jsem prodávajícího a ten mě odbyl, že jde o běžné opotřebení s čímž nesouhlasím. Poraďte prosím co s tím, zda se má cenu soudit nebo tomám spravit na vlastní náklady.

dík za odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

machanik
hodnocení

0x

Ono to vůbec nemusí být převodovkou ale spojkou. Upřímně skrytá vada to není, je to opotřebením. Soudem si moc nepomůžete , bude vás to stát více než felda.hodnota felicie je max 20 tis a to už musí být v top stavu. Já bych u auta za 20 tis záruku nikdy neposkytl

martin235*
hodnocení

Tam je zákoná záruka 6 měsíců na skryté vady tj. ty na které nejde přijít při běžné prohlídce. A když už jednou stejnou vadu uznali a "opravili" tak by zatoměli ručit

zajixxx*

a nebo ti řeknou že neumíš řadit...

martin235*
hodnocení

to mi už řekli :) ale už mám něco najeřděný a nikdy sem tenhle problém neměl a to sem jim taky řekl

amidamaru*

Asi proto,žes ještě neměl filcku.To přehazování přes zuby je u ní nemoc spojky.Pomalu se zavzdušnuje.

ptám se od kdy má felda hydraulickou spojku? *smich*

hydru maji až myslím fabky ne?.. teda spojkou to rozhodně nebude protože na druhy stupen trpěl i favorit takže asi banán... to by byl problem na všech rychlostech.. btw. převodovku seženete ve sběrně ani ne za 500..

erikch*
hodnocení

0x

Felicie má tu neskutečnou "výhodu",že jich je nejvíc ,x desítek procent dílů vychází z Fáčka,takže možností je nepočítaně-převodovka má hodnotu (své) práce za níž si jí vymontuju(i na silnici před barákem hodinka práce) a stovku na pivko( za váhu hliníku)-alespon takhle to funguje u nás v Krkonoších...Řešit "skryté vady" u Felicie je přeci jen dnes trošku přitažené za vlasy...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]