Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Evidence na STK ... jak?

Od: ecik* odpovědí: 6 změna:

koupil jsem automobil a jsem už zapsaný v polopřevodu... potřeboval bych poradit co mám dělat dále... něco na technické a můžu se zeptat co tam budou dělat? musím tam i s autem? kolik to stojí? a co potom na úřad? promiňte za tolik otázek ale zajímá mi to =) a kdy dostanu nový malý technický průkaz? a nové RZ? děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

vemeš auto přistavíš na STK oni kouknou na číslo kastle a typ motoru a pokud to bude sedět s ůdaji ve velkém technickém průkazu tak ti o tom vystavý potvrzení já platil 400kč pak si na vůz uděláš pojistku nebo si jí uděláš dřív to je na tobě a dostavíš se na dopravku na přepis vozu tam necháš 800 za přepis a pokud auto podléhá EKO dani a neni zaplacená tak si připrav dle stáří vozu a EHK číslu to najdeš ve velkém TP 3 nebo 5 nebo 10 tisíc korun *cteni*

doplněno 27.03.13 14:21:

jo a sebou na dopravku nezapomen vzít starý značky pokud chceš nový

laybor*
hodnocení

0x

Uděláš si povinné ručení

pak jedeš na STK (vemeš všechny doklady od vozu),řekneš že potřebuješ EVIDENČNÍ KONTROLU ,stojí jak kde 200-300 kč,

a pak jedeš na magistrát města -registr vozidel

vemeš staré RZ z vozu + malý+velký techničák+ evidenční protokol+ zelenou kartu + OP +800 kč + kč pokud neplní vůz EURO 3,vyplníš papír a čekáš až budeš na řadě,

paní ti vydá nové RZ,nový malý techničák, velký vrátí .

doplněno 27.03.13 14:38:

Ještě si vem propisku.

doplněno 27.03.13 14:57:

P.Milane - u nás se vždy ptá - A chcete nové RZ?( i v rámci kraje či okresu).

doplním laybora, propisku která nepíše a tu si tam vyměníte za píšící...:)

ale vážně, značky- pokud jste z jednoho okresu, taky nemusí chtít dát nové značky. Ale již je musí dát, pokud jsou poškozené, nečitelné a podobně. Takže jí otočíte tiskem na asfalt a zabruslíte si na nich. Staší lehce a již musíte mít nové značky...

doplněno 27.03.13 20:11:

na úřad bez auta jen s doklady a čísly..

ecik*
hodnocení

Děkuji za odpovědi *palec*

doplněno 27.03.13 20:02:

potom až pujdu na doregistrování tak musím mít sebou i auto?

laybor*

Na Evidenčku ano , na úřad nee , jen RZ.

Jen malinké doplnění co pasl Laybor.Protokol o evidenční ,nebo pkd budeš dělat i celou technickou,musíš mít napsané na své jméno!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]