Nejste přihlášen/a.
koupil jsem automobil a jsem už zapsaný v polopřevodu... potřeboval bych poradit co mám dělat dále... něco na technické a můžu se zeptat co tam budou dělat? musím tam i s autem? kolik to stojí? a co potom na úřad? promiňte za tolik otázek ale zajímá mi to =) a kdy dostanu nový malý technický průkaz? a nové RZ? děkuji
vemeš auto přistavíš na STK oni kouknou na číslo kastle a typ motoru a pokud to bude sedět s ůdaji ve velkém technickém průkazu tak ti o tom vystavý potvrzení já platil 400kč pak si na vůz uděláš pojistku nebo si jí uděláš dřív to je na tobě a dostavíš se na dopravku na přepis vozu tam necháš 800 za přepis a pokud auto podléhá EKO dani a neni zaplacená tak si připrav dle stáří vozu a EHK číslu to najdeš ve velkém TP 3 nebo 5 nebo 10 tisíc korun
jo a sebou na dopravku nezapomen vzít starý značky pokud chceš nový
Uděláš si povinné ručení
pak jedeš na STK (vemeš všechny doklady od vozu),řekneš že potřebuješ EVIDENČNÍ KONTROLU ,stojí jak kde 200-300 kč,
a pak jedeš na magistrát města -registr vozidel
vemeš staré RZ z vozu + malý+velký techničák+ evidenční protokol+ zelenou kartu + OP +800 kč + kč pokud neplní vůz EURO 3,vyplníš papír a čekáš až budeš na řadě,
paní ti vydá nové RZ,nový malý techničák, velký vrátí .
doplněno 27.03.13 14:38:Ještě si vem propisku.
doplněno 27.03.13 14:57:P.Milane - u nás se vždy ptá - A chcete nové RZ?( i v rámci kraje či okresu).
doplním laybora, propisku která nepíše a tu si tam vyměníte za píšící...
ale vážně, značky- pokud jste z jednoho okresu, taky nemusí chtít dát nové značky. Ale již je musí dát, pokud jsou poškozené, nečitelné a podobně. Takže jí otočíte tiskem na asfalt a zabruslíte si na nich. Staší lehce a již musíte mít nové značky...
doplněno 27.03.13 20:11:na úřad bez auta jen s doklady a čísly..
Děkuji za odpovědi
potom až pujdu na doregistrování tak musím mít sebou i auto?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.