Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vážení poprosím Vás o radu.
Nevím, kde v Praze, na kterém dopravním inspektorátu, mám odhlásit automobil. Je to r. v. 1995 a byl přihlášen na dopravním isnepktorátu v kongresové ulici, tento inspektorát se prý přestěhoval (četl jsem někde na netu). Poslední roky ho využívám já a majitel mě zplnomocnil k odhlášení. Bydlím 150 km od Prahy, moc to neznám jak to v praze na úřadech chodí, ale prý je to docela náročné časově. Nevíte jestli se jde třeba objednat?
Moc případným rádcům děkuji
adresa: Kongresová 2, 140 00 Praha 4
tel.: 974 821 250
fax: 974 825 621
e-mail: phadi@mvcr.cz
Jej, samozřejmě objednat.
hanher-celá agenda registru vozidel a řidičů správního obvodu hl.města Prahy byla jednotně převedena do Škodova paláce v Jungmanově ulici-takže cokoli zde a pouze zde:
Jungmannova 35
11000 Praha 1
Telefon
236 002 800 (call centrum)
236 005 490 (informace)
policie "nestíhá" aktualizovat info,proto raději mrknout hned na magistrát Prahy... Jinak na to,že správní obvod Prahy je největší v ČR (přes milion registrovaných) ,tak v budově funguje až 50 přepážek,takže to i vcelku odsejpá a fungují krom pátku denně do 18.oo
Dobrá dobrá, to jsem nevěděl, naštěstí nejsem pražák
Jen mě udivuje, že chybný pramen odpovědi je z oficiálních stránek policie. . .
to je nějaká soukromá policie...PČR nevykonává úkony k registarci vozidle od roku 2001, tedy 12 let a něco
a činnost a působnost DOPRAVNÍHO INSPEKTORÁTU je na ofociálních stránkách PČR
Chyba bude v tom kdo neumí hledat na netu
Mimochodem, stránky www.dopraviinspek/... nejsou oficiální stránky policie, jsou to soukromé stránky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.