Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatne topeni u feldy...?

Od: hurja* odpovědí: 5 změna:

Dobry den. Mam feldu benzin 1,3mpi. Když stojim teplota jde nahoru-rafička-auto topi podle ručičky-dobře :) Když ale jedu třeba i 30km v dnešnich podminkach tak rafička se nehne a teplota je vlažna..:( Proč? Před zimou jsem dal před chladiš papirovy karton... Děkuji :) Hezky den :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

laybor*
hodnocení

0x

Toto dělalo klukovi přesně na Mondeu - jak stál tak to topilo , jak jel tak nic - vyměnil termostat a to jsem se zas divil já!

hodnocení

0x

tohle vypadá na jasnej termostat, je pořád otevřenej, takže nedrží teplotu a voda jde přes chladič pořád ;) taky ti to asi bude znatelně víc žrát :)

doplněno 26.03.13 23:55:

hanher: za to tvoje odpověď je velmi přínosná ;)

hodnocení

0x

100% termostat je zniceny , kup novy , stoji par kc

hanher*

Jak někdo může odpovědět na již dvakrát zodpovězenou otázku nechápu. . .*zed*

Odpovím potřetí Je to termostat.

Víš, více stejných odpovědí na jednu otázku zvyšuje šanci na to, že jsou ty odpovědi pro tazetele relevantnější. Takže si myslím, že je to v pořádku.

doplněno 27.03.13 05:28:

Záš přece to přísloví: Víc hlav víc ví?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]