Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci se zeptat, potřebuji rozlešit lak (oxidace, zvětralost) mohu použít tekutý písek na nadobí? real apd, Koupil jsem i nějakou autoleštěnku modrou. Toppower, poté bych nanesl vosk. případn mi doporučte nějakou jemnou brusnou pastu v nějaké přijatelné cenové relaci,. diky
Můžeš, ale tím si moc nepomůžeš, spíš naopak :D
Oldschoolově se to leští TEMPO leštící pastou, kterou seženeš v každé mototechně, dokonce i v drogerii, kde prodávají barvy atp.
Profesionálové používají především produkty fi. 3M, ovšem nejsou levné.
Myslím, že Ti bohatě bude stačit ta TEMPO pasta, molitanový kotouč na vrtačku a hurá do práce
Nejsem sice lakýrník, ale písekna nádobí, ani real apod.. bych rozhodně nepoužil. Příjde mi, pro účely leštění auta, moc hrubý. Vždyť se s ním nemají čistit ani sklokeramické desky, aby se na nich nevytvářely škrábance. Buď Vám někdo poradí zde, nebo zajděte do první mototechny, tam Vám určitě odborně poradí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.