Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zašlej lak.písek na nádobí,?

Od: mikuss odpovědí: 2 změna:

Zdravím, chci se zeptat, potřebuji rozlešit lak (oxidace, zvětralost) mohu použít tekutý písek na nadobí? real apd, Koupil jsem i nějakou autoleštěnku modrou. Toppower, poté bych nanesl vosk. případn mi doporučte nějakou jemnou brusnou pastu v nějaké přijatelné cenové relaci,. diky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

p4v3l*
hodnocení

1x

Můžeš, ale tím si moc nepomůžeš, spíš naopak :D
Oldschoolově se to leští TEMPO leštící pastou, kterou seženeš v každé mototechně, dokonce i v drogerii, kde prodávají barvy atp.
Profesionálové používají především produkty fi. 3M, ovšem nejsou levné.
Myslím, že Ti bohatě bude stačit ta TEMPO pasta, molitanový kotouč na vrtačku a hurá do práce :)

dericcaster*
hodnocení

0x

Nejsem sice lakýrník, ale písekna nádobí, ani real apod.. bych rozhodně nepoužil. Příjde mi, pro účely leštění auta, moc hrubý. Vždyť se s ním nemají čistit ani sklokeramické desky, aby se na nich nevytvářely škrábance. Buď Vám někdo poradí zde, nebo zajděte do první mototechny, tam Vám určitě odborně poradí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]